Cs 1.6 sXe-i 8.1 WallHack NetBilgini.Com da Sizlerle .. (By_Karm@n'ın Konusudur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7
EXE RANK

-тнє αLуx-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
-тнє αLуx-
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]DosyaUp... Upload File Upload Upload File[/SIZE][/FONT]

-İSTER İNDİR İSTER İNDİRME, SANA KALMIŞ.. BURADA SENİ ZORLAYAN YOK, ÇALIŞMAZSA YAPABİLCEĞİM BİŞİDE YOK-

-Saçma Yorum Yazan Cezalandırılacaktır-

[FONT=Century ***hic]WALLI NASIL CALISTIRIRIM ??[/FONT]

1. Wallhack.dll ve Sysclone Dosyasını Half-Life'a Atıyoruz.

[FONT=Century ***hic]1.Inexinferis'i Açıyoruz. sXe-i 8.1 i çalıştıırıyoruz.[/FONT]

[FONT=Century ***hic]2.Oyuna Girin. Patch ... xD Diyecek. Tamam Deyin .[/FONT]

[FONT=Century ***hic]3.SERVERE BAGLANIN SONRA KONSOLU ACIP UNBİND F4 YAZIN VE SERVERDEN ATILMAMAYI SAGLAYIN... VE F4 TUSU İLE WALL MENUSUNU ACIN HEPSİNİ İŞARETLEYİN VE BOL BOL RANK KASIN SS VB. ŞEYLER İCİN PANİC KEY YAPILMISTIR TEKRAR KONSOLU ACIN VE UNBİND F3 YAZIN VE F3 İLE WALLI ACIP KAPATIN[/FONT]
[FONT=Century ***hic]NOT:WALL SADECE OPENGL VE V26 PATCH DE CALISIR [/FONT]

[FONT=Century ***hic]BİLGİNİZE [/FONT]

TAMAMEN By_Karm@n'ın Konusudur. Replerinizi Ona Verin.

ya nie hep patch 26 off calısmassa gorusurz ozaman :S

Kardeşim ister indir ister indirme, burda seni indir diye zorlayan yok ...

ya nerden bulcaz patch26 kardesım :S

kardeş bilemem walla ... internetten indir kotan sınırsızsa..

zaa vallahi çalışıyo çok saol :D fakat wal hactakı hepsi işaretleyin demişsin ben hepsini işaretleye miyorum 1 de nasıl walı acıcaz yani direk hs atıcak??

Calısmıor aga f4 basıyorum donuor aq calıssa

kodu yazdın mı?? kodu yazmadıysan çalışmaz zaten :D

usta dediklerini yapıyorum Patch ... xD tamam diyince oyundan atıyor neden olabilir ?

Arkadaşım benimki vista vistada çalışıyor mu :(

virüs sonuçları temizdir

Tarandı Eset Smart Security ile

denicem umarım çalışır :)

Patch ... xD BU YAZI GELMIYO OYUNA GRINCE BENDE NEDEN OLABİLİR ? CS SILDIM V26 YUKLEDIM HERSEYI YAPTIM UNBİND 4 YAZIYROUM OYUNA GRIYOYRUM VE F4 BASIYORUM OYUDNAN ATIYO YARDIM EDERSENİZ COK TSK EDERIM YAPAN ARKADASLAR kubilaysogut@hotmail.com eklerseniz yardım ederseniz cok makbule gecer hadi aeo

flood ıcn ozur olmassa wall hack ve sxeclone yı valveye atın sonra sxe cloneyı sxe injectede atın olmassa olursa ellemeyın bozulmasın xd

zazaza sen yaptınmı krdes ben yapamıyroum yardım edermısn

bunu nerden buldun karmanın sitesimi var varsa atarmısın özelden ? teşekkürler :)

hyr bn akrmnla konusuorm v23 dede calısıor

Arkadaslar Sxe Guncelleme Yapıp Wall Patlatmıstır 10 Gune yeni Free wall Gelicek Meraklanmayın Sxe onu da patlatırsa Private satısa gececegiz bilginize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri