Cs 1.6 Sxe 7.8 Wall , Cs 1.5 Sxe 7.8 Wall Sxe 7.8 Wall . Sxe 7.8 Wall Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

muzaffer132

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
muzaffer132
Evet Arkadaşlar Cs 1.6 sXe 7.8 Wallhack Çıkmıştır , fakat Dosyayı koyma gerekçesi duymamış adam , o ne zaman koyar bizde o zaman siteye tanıtırız , h4×0r v1.5 , bu arkadaşda v1.6 yapıyor yani kaynaklarımız iyi her 2 sürümüde bizden bulabilirsiniz Bilginize : cevdetor` | Hacker15

[COLOR=#3399ff]sXe 7.8 Wallhack’ın Fotoğrafını Görmek İçin Tıklayınız [/COLOR]..
Not : Arkadaşlar Merak Etmeyin Koyar Koymaz Direk Bu Siteye Koyucam.!

BULDUM ARKADAŞLAR WALL HACKİ KOYUYORUM ALTA
Şimdi Arkadaşlar Öncelikle Bu Wall Hacki ' Pordedtis ' Adlı Arkadaşımız H4xordan Almışdır . Ona Çok Çok Teşekkur Ederiz.
Öncelikle Alttaki Linkden İndirin.

[COLOR=#3399ff]Sxe Wall Hacki Buradan İndirin [/COLOR]

<<<< KURULUM >>>>
-Dosyayı İndirin İçindeki Wad Dosyasını Cstrike Bölümüne Atınız.
-İçindeki Exeyi Çalıştırınız.
-Önünüze KeyGir Gelicek Oraya Alttakini Kopyalayıp Yapışdırın.
'''' W71879523H5800A1106-KMART2ML ''''
-Ve Bilgidiginz Wall Hack Açılıcakdır.

<<<< KULLANIM >>>>
-Exeyi Açın Önünüze Ve Gelene Tamam Diyin
-Önünüze Gelen Exe Açık Kalsın Sxe Açın Ve cs ye Girin
-Oyuna Girdikden Sonra Geri Dönün Programdan Start ' a Basıp Oyuna Geri Dönün Ve Retry Çekin Ve Wall Hack Açılmışdır .
Not : Herkese Hayırlı Olsun Her Sürümde Buradan Bulabilirsiniz Arkadaşlar

Hadi Bakalım Dostum inş Calısıyordur ;D

Reklam vermiş Banned Flood yaptıgım icin ozur dilerim

komedi yaaa, Gitmiş paintte hazirlamis 3Dksharp dunyanın en iyi oyuncularındandir, h4x0r hack hazirladi fakat PREMUIM yani paralı hazırladi.

Kardes msn ver halledelim link yanlıs zaten konusalım bi plx

komedi yaaa, Gitmiş paintte hazirlamis 3Dksharp dunyanın en iyi oyuncularındandir, h4x0r hack hazirladi fakat PREMUIM yani paralı hazırladi.

Çok haklısın hiç bir öle adamda box oldugu nerden gorulmus boxespler paintten hazırlanmış...

Zatan bu cevdetoré güvenmek hata şimdiye kadar en fazla alıntı yaptı haha

Cevdatora Laf Atma Cok biliyoduysan Sen alıntı Yapsaydın

Özdemir KARDES MSN VERSENE Bİ SANA ZAHMET

Ya yemin ediyorum safsınız varya :) H4x0r bunu cıkarsız yere yapmaz :) Bilgisayardan yada işletim sisteminden biraz anlıyorsanız dosyanın virus oldugunu anlarsınız :) Warezzer larda oyle. Durduk yere adam kime niye wall versin. Verse bile bunun dagıtılacagını bilir :) O yuzden içine illa birşey koyar :) Neyse :) siz devam edin bu kafayla :)

Evet Dostum Cogunlukla Keylogger koyuyor knight metin vb oyunların Banka islemreninde sifreleri calmasına kadar gidebiliyor Bazen ama Boyle bisey yapar mı onu bilemem

Konu kilit, kişi banned.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri