Cs 1.6 Rate Sorunu[Ayrıntılı]

0
EXE RANK

DreadSkull

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
DreadSkull
Merhaba arkadaslar ben rate cekmek ıstıyorum fakat rate nasıl cekılecegını bılmıyorum ınternette cok arastırdım fakat hıc bır yararı olmadı. Sımdı sızlerden ıstedıgım bana nasıl rate cekılecegı anlatmak yada benım sıze verecegım bılgılerle sızın bana rate ayarı hazırl*****zı ısteyecegım.Elbettede bunun mukafatıda var. Sımdı sızlere bılgılerı soyluyorum.

Arkadaslar allta olan rakamları http://speedtest.ttnet.net.tr/upload.php sıtesınden yaptım. Benım ınternetım kota olarak sınırsız hızım 8 mbps kadar cıkabılıyor fakat yerel ag baglantısında 100.0 mbps hız gosterıyor ve herzamanda oyle.Gelelım sonuclara sonuclar...

Download hızı:1659.8 kbps = 207 KB/s
Upload hızı:515.9 kbps = 64 KB/s

Evet arkadaslar sımdıde ınternette baktıgım kadarıyla oyunda ıken out ın kısımlarına bakacakmısız belkı lazım olur dıye o bılgılerıde koymak ıstıyorum.

İn:100 2.15 k/s
Out:30 4.50 k/s

Evet arkadaslar bana yardım eden herkese sımdı den tesekkur edıyorum. Iyı forumlar.

İlk önce bu hız testi sitesine gir hızını test et;
http://tinyurl.com/3xdrtrd
Daha sonra orda hızını test ettiğin sitede;
İndirme Hızı:
Yükleme Hızı:
Buradaki rakamları;
http://tinyurl.com/32hfmky
Belirtilen kısıma yazıyorsun ve İnternet bağlantı hızını seçiyorsun sana en uygun rate ayarını sunuyor.
Daha sonra ister userconfig e kaydet ister cs ye girip teker teker o komutları gir..

Hacı onLar yaLan doLan ıs oLe rate hesapLanmaz.

Hacı onLar yaLan doLan ıs oLe rate hesapLanmaz.

Kardeşim Dünyada rate böyle hesaplanıyor başka yolu yok başkalarının rate ayarlarını mı kullanmak istersin yoksa sana en uygun rate ayarını mı 2 incisini seçersen yazdığım cevaptan başka bir yolu yok, Bu yazdığım rate hesaplama yolunun aynısı Sabit konuda'da var.

Hacı rate ıle ılgılı konu actıysam bu rate konusunda benı cahıl yapmaz. Rate dedıgımız terım serverın upload ve download hızına gore ayarlanması gerekır bu ınternetten ındırdıgımız bır sey degıl yanı hem o verdıgın sıteyı ben pek cok denedım fakat bır faydasını goremedım.

Hacı rate ıle ılgılı konu actıysam bu rate konusunda benı cahıl yapmaz. Rate dedıgımız terım serverın upload ve download hızına gore ayarlanması gerekır bu ınternetten ındırdıgımız bır sey degıl yanı hem o verdıgın sıteyı ben pek cok denedım fakat bır faydasını goremedım.

Sana cahilsin diyen oldumu? veya Konu açtın diye cahilsin diyen?
Rate dediğin terim server la alakalı değil senin internetinle alakalı bir ayarlamadır, Senin internetinde bir sorun vardır ne gibi bir problemin olduğunu anlamış değilim ama rate ayarlamada ben sana ihtiyacın olan siteleri verdim, Bu forumdaki herkesinde benim gibi düşünceğine eminim..

Tartışmayı kesin artık ! Adam o yönteme güvenmiyor başka bir yol bulmuş paylaşmakta özgür isteyen yapar isteyen yapmaz !!

TTNeti Ara İnternetim yavaş de onlar sana gerekli işlemleri yapıyorlar int. 8mbp yakın yukseltıyorlar.
ve rate ayarı ıstersen ınternetın 8mbp sa rate 25000 cl_rate 9999 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 bunları kullanmanı tavsiye ederim.
veya kendi rate ayrını ıstıyorsan Twiligt arkadaşımızın dedıgını yapıp sana en uygun ratelerle oyununa devam edersin. seçim senin.

Hacı bende yenı ogrendım sanırım bu rate ısı pcnın ekran kartı ıle alakalıymıs yınede sagol.

Geri