0
EXE RANK
PortalCS
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- profedcs.tr.gg
S.a Arkadaşlar, Şu son dönemlere girdiğimizde sizler için yeni bir çalışma başlatıyorum hepimiz biliriz ki artık cs'nin orjinali hiç bir yerde kalmadı, bizde mecburen hostingler'den indirmeye çalışırız fakat onlarda reklam içerir ve kar amacı güder buda beni şahsen rahatsız ediyor bir kere indirmeyi denedim indirdim kurdum ve çok kötü olduğunu gördüm ben şahsen orjinalci birisiyimdir oyunu kurduğumda backgorund değişmiş reklamlı host adı konulmuş bot yok harita yok Q tuşu basmıyor el feneri yok patch berbat
böyle sarmal tuhaf bir şeyi bize indirip kurdurtuyorlar ama bunlar artık geride kalıcak en güzel en iyi ve en orjinal dosyalardan oluşan bir setup paketi oluşturmayı düşünüyorum yanında ise addons,mod,plugin,vs gibi eklentileride beraberinde vereceğim iş yapıcaksak bari bir şeylere değsin çok kapsamlı ve geniş bir paketlemeye giriyoruz, umarım paketimizi beğenirsiniz işlemlere biraz sonra başlanıcak tahmini boyut 250 mb olarak düşünüşüyor bazı riplemeler'den geçicek haritalardan gereksizleri silinicek vb gibi değişimlere gidilicek onun için arkadaşlar artık hostinglere falan kalmadınız, en güzel günler sizin olsun sağlıklı ve afiyetli bir gün dilerim iyi forumlar.
Gelicek olan şu Ramazan bayramınızı kutlar allah en hıyırlısına vesile etsin der ve giderim,

Gelicek olan şu Ramazan bayramınızı kutlar allah en hıyırlısına vesile etsin der ve giderim,