Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana bir şey söyliyim mi Cs 1.5 benim gördüğüm görüntü seviyesi üzerine en dandik oyundur Cs 1.6 ise görüntü kalitesi üzerine mükemmeldir bu hatan senin için büyüktür yanlış yapmışsın Cs 1.6 bırakılacak bir Versiyon değildir hatan'ı anlamanı ve tekrar dönmeni tavsiye ederim Cs 1.5'in devri artık biter o 2002-2003 yılları arasında çok popülerdi şimdi ise sönmüş bir lambaden farkı yok 2007 Cs 1.6'nın çıkış yılı ve en çok kitleye sahip olma yılıdır ve 2011 senesinde bu popülarite 47 bin server'a çıkmıştır Cs 1.5 ise en az 10bin civarıdır hiç oynamasınlar iyidir Cs 1.6 için 47bin server 6 milyona yakın oyuncu'ya sahip olan oyundur cs 1.5 ise 3 milyon civarı olup hiçte güzel bir versiyon değildir siz Cs 1.5 oynuyanlar ne tür bir zevke sahip'siniz anlamıyorum artık Cs 1.5 ve 1.6 arasında devrim başlamıştır Yolunuzu siz seçin ben radikal bir Cs1.6 tutkunuyum onun için her zaman Cs 1.6...!!!