CS 1.6 [CSDM,COD MW - KİLLSTREAK,PERK] MOD PACK v1.3.4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PortalCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

PortalCS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
profedcs.tr.gg
PortalCS
s.a arkadaşlar sizlere özel bir upload paketi hazırladım bu pakette csdm'nin yanı sıra çok aranan cod mw killsetreak'ı ve perkleri vardır gökyüzünde uçan F16'lar sağda solda kurulmuş küçük Makinalı tüfekler, Yanında'da DeathMatch moduyla özleşmiş güzel bir yapım ben killstreak ve perk pluginini çok arıyordum sağolsun bir yerde rastlayınca çok sevindim eminim ki arayanlarınızda çok sevinecektir,

CSDM KOMUTLAR,

say:/guns [Silah seçimini sağlar]

Perkleri kullanmak için ''v'' tuşuna basmanız gerekmektedir, Eğer 3-4 adam vurursanız otomatik olarak 1 perk aktif olacaktır.

Ayrıca: Eğer Can Değeriniz Düştüyse Haritanın Herhangi bir yerine giderek biraz durun ve can değerlerinizin yükseldiğini görüceksiniz.

Perkler,

1 - UAV
2 - CARE PACKAGE
3 - COUNTER-UAV
4 - SENTRY GUN
5 - PREDATOR MİSSİLE
6 - AİR STRİKE
7 - EMERGNCY AİRDROP
8 - EMP
9 - JUGGERNAUT
10 - TACTİCAL NUKE

Bu şekil'de 10 Adet Perk bulunmaktadır istediğinizi kullanarak oyunda üstünlük sağlayabilirsiniz.

Perkler Ve Özellikleri

1 - UAV

Yu Ev Bi Online... Bu perk otomatik olarak Radar Açar Ve Diğer perkleri kullanmanızı sağlar.

2 - CARE PACKAGE

bu perk'i kullandığınızda tepenizden bir uçak geçer ve size mühimmat bırakır

3 - COUNTER - UAV

Perk kullanımınızı diğer oyunculara bildirir

4 - SENTRY GUN

Bu Silahı haritanın herhangi bir yerine kurarak düşmanları öldürmesini sağlayabilirsiniz sizin en büyük yardımcınızdır.

5 - PREDATOR MİSSİLE

Avcı Roket bunu kullanmak biraz zordur çünki bastığınız anda bir roket harekete geçer ve hedeflediğiniz düşmanı vurmanızı sağlar bu arada roketi siz yönlendiriyorsunuz yani mouse'yi iyi kullanmanız gerekmektedir Sağa,Sola Yukarı Ve Aşağı bu kombinasyonları siz belirliyorsunuz.

6 - AİR STRİKE

Hava Saldırısı Gösterdiğiniz Hedefe Havadan F16'tılar bombardıman yapmaktadır onun için Crossunuzu seçtiğiniz yeri dikkat etmeniz gerekmektedir.

7 - EMERGENCY AİRDROP

Acil Yardım Uçağı bu seçeneği kullandığınızda havadan bir uçak gelicek size ve arkadaşlarınıza 1'er paket bırakıcak içlerinde mühimmat ve bomba bulunmaktadır.

8 - EMP

En Tehlikeli Perk çünki bu seçeneği kullandığınızda düşmanın Radar sistemi dahil Crosshair'i bile devre dışı kalıcaktır ve size bir süre hedef alamayacaktır.

9 - JUGGERNAUT

Kurşun geçirmez Zırh bu seçenek savaş alanının ortasında iyi işe yaramaktadır en sağlam perklerden birisidir bu seçeneği kullandığınızda havadan bir uçak yere paket bırakır ve siz paketin üstüne gidersiniz biraz bekleyin daha sonra jugger otomatik devreye girer ve ölmeniz biraz daha zorlaşır kalkanla destekli bu perk savaş ortasında iyi işlev görmektedir.

10 - TACTİCAL NUKE

Savaşı Komple bitiren Perk, bu seçeneği kullandığınızda El otomatik olarak biter ve skor ne olursa olsun sizin takım kazanır.

Anlatım, Upload Ve Download Bana Aittir.

iyi oyunlar

LİNK: http://www.2shared.com/file/GE2xX1hC/KLLSTREAK.html

teşekkürler.

Rica Ederim :)

teşekkürler :)

Rica Ederim Ne demek :)

teşekkürler dostm

Geri