CS 1.6 COD MW 2 Server @ Polonya Perkler,Pointler,Skinler, Ve Daha Fazlası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PortalCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

PortalCS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
profedcs.tr.gg
PortalCS
Merhaba Arkadaşlar uzun bir süredir siteye ne yazık ki girme şansı bulamıyorum fakat şu son 4 gündür bir servere takıldım ve orda kasıyorum ama kuru kuru gitmedi sizleride davet etmek istedim ilk başta çok tuhaf gelsede doğru bir izlenimdir başlıkta ne yazıyorsa aynısı o serverde geçmektedir. şimdi sizlere bu Cod Devrimini anlatmak istiyorum bu serverde o kadar gelişmiş ayarlar var ki hep aynı modlar'dan sıkılanlar için yan alternetif olsun diye sizlere getirdim :) polonya ile aramızda bayağı bir mesafe olduğu için ping yapabilir bunu maazur görmenizi istiyorum ki çünki böyle bir server henüz bizde yok o kadar mod ve sunucu var ki hiçbiri böyle bir adım atamadı henüz her neyse bayağı vakit geçirebilieceğiniz ve sıkılma oranınızı düşürecek hatta kendinizi bir an normal cod oynuyormuş gibi hissettirecek bir ambiansa hazırmısınız ? o zaman buyrun size o meşhur polak Cod Serveri

İP: 89.231.6.18:27018

Bütün Cod Ayarları ve Skinleri bu server'de geçerlidir ve yeni yeni haritalar gelmektedir şuanda koleksiyon yaptım diyebilirim biraz bekletebilir ama beklemenizin karşılığını çok çok alacağınız bir durum sizleri bekliyor hepinize iyi oyunlar.

Bol şanslar ..

hayırlı olsun, bol şanslar

Teşekkürler Sizleride beklerim :)

başarılar.

Geri