Cs 1.6 AİM CFG Hs Sh0wWw %100 hs artışı gelin bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

mkarakas

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mkarakas
Evet Arkadaşlar yanlış duymadınız sxe kırıcı AİM CFG DIR ve kendim kullanıyorum ,sizinle paylaşmak istedim, Hs oranında %95 ARTIŞ OLACAKTIR VE OMUZ CEVRESINE GIDEN HER KURSUN KAFAYA AIM KITLENIR !! Inanmıyorsanız deneyebilir siniz ve 1 teşekkür yeter :)
İNDİR:www.frmtr.com.rar ... at uploaded.t..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Kullanımı

exec aim.cfg 2 dakka sorada sxe.cfg yada sxe2.cfg yazin ii fraglar Hs Sh0wW Bunları konsola yazıyoruzzz biraz bekleyin aim.cfg yi açtıktan sonra çünkü sxe hata verebilir dediğim gibi sxe kırıyor AİM

Arkadaşlar hiç yorum yok yorumları alayim

Aim attigin inanmiyorum xD

Denede gör kardeşim

ya şöyle başlıkları yazmayın kardeşim ne aimi dalgamı geçiyorsunuz bileği olan adam her türlü hs atar yok cfg kırıyor bunlar hikaye...

Bak kardeşim bileyi olan adam hs atarda onlar cfg kullanırmı :D mantık kullan ben bu cfg yi yeni başlayan yada cfg arayan kardeşlerime veriyorumki daha rahat oynayabilsinler diye :)

GzL doru ama eski sürüm sxe ler için bu arkadaşlar

Nasıl yani eski sürümler için bu bildiğin cfg sadece sxe nin engelleyemediği 4-5 aim kodu var içinde

emege saygı beyler...

AnLaMaDınıZ Bu sxe 7.8 beri var bende kulanınca daha yeni anladiM dogru sade bi kac aim kodu işliyor AmA EskiSürüM EskiDe En ii Cfgler den biridi ama 8.7 gelene kadar tarihi e karıştı ple

tebrikler qzL

limnk reklam içeikli

konu locked

BnetXTaLk KARDEşim cfg i çok beğendim cidden biraz bileği kullanırsan müthiş bi hal alıyor .. cfgi daha ilk kullanımımda map 1.si oldum sağol ...

Bakın Biraz bilek varsa sizde bide bu cfg yle sizi wall diye banlarlar ben size katkıda bulunuyorum

saolasın millet hile die ban bile yedm abi süper cfg netbilgi.com teşekkürler

saoL deneRiz :D

Acx|-TioN ` qwe ~waLL

Emeğe Saygı ...
Fakat bunun fazla yararı olcağaını Sanmıyorum..
SaoL...

Eyw.. Kardeş :)

bu cfg verıldı arkadasım ayrıca reklam var konu kılıt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri