cs 1.5 OpengL hatası xS

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fuxuryyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Fuxuryyy

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Fuxuryyy
Arkadaşlar ekran kartım ATI Radeon HD 4450 bu zamana kadar çok rahat oyuna girip oynayabiliyordum.Ama şimdi oyuna girince(cs 1.5) consola tıkladıgımda ekran kartı OpengL desteklememektedir dio.Bu direct3d ve Software içinde gecerli bilgisayarım windows 7

Lütfen yardımcı olabilecek biri varsa. :cursing:

aynı hata bendede var kardes ya :S

aynen kardeslerm aynı hata bendede war aynı ekran kartımız bıde we benm pc xp off nabıcas ya :()

Ekran Kartının Güncel Versiyonunu İndir . Hata Kalmıyacaktır.

Sxe'den oluyo benimki, sxe acmadan create game yapın oluyo mu bı bakn

benımkıde sxe den kayanklanıor ya acaba fıx qelse duzelırmı ?

Create game yaptm oynadm botlarla şakır şakır, ama sxe acıp konsola giriyorm error veryor, bence fix gelmesi lazım

Lütfen HELP ME ben oyuna rahatca qirebiliyordum ama buqün ''Seçmiş Olduğunu OpenGL Ayarı Ekran Kartınızı Desteklemiyor'' yazıyor. Lütfen yardım edin.. Direct3D yapınca Acaip kasıo Ping oluyo Software yapınca cok kötü qörüntü :(( Lütfen bilgisi olan varsa yardım Please.

Bnde oyn drmadan taklp we internete qirip oyuna qirnce cok taklıp duroudu swlerden sped hack die atıordu snra düzelir die 1 format attrdm we aynı şeyler devam etmeye basladı sonra ekran ayarrını opengl yapncada göderme hatası wermeye basladı . bu konu üstünde yardımcı olrsanz svinrm iLt = Akrep-berkay@hotmail.com

Bnde oyn drmadan taklp we internete qirip oyuna qirnce cok taklıp duroudu swlerden sped hack die atıordu snra düzelir die 1 format attrdm we aynı şeyler devam etmeye basladı sonra ekran ayarrını opengl yapncada göderme hatası wermeye basladı . bu konu üstünde yardımcı olrsanz svinrm iLt = Akrep-berkay@hotmail.com

o speed hack dedigin bendede oluyodu 3 sn sorunsuz devam edio bi anda takılıyodu bu sürekli oluodu sonra biraz araştırdım internetten amd optimizer diye bi program indr dediler indirdim oldu valla =)

Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

Geri