Cs 1.5 Kastığım Frag [D2]

0
EXE RANK

3bub3kir

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
3bub3kir
Selamun Aleykum,

İşte Size Kastığım Fraqı Taktiim Ediim...

[IMG]http://img36.imageshack.us/img36/7766/adszgs.png[/IMG]

Cfg : Cfg Qurashi Arkadaşımızın Yayınladğı Cfg İle Oynadım Süper...

eğer Yanlıs yazmışsam ismini özür dilerim şimdiden .. :D Yorumlarınızı Ve Teşekkür Butonuna Basmanızı Arzular İyi Günler Dilerim...

teşekürler.

17 KereBakmışsınız Çok Az yorum Yapmışsınız Ben size Öylemi Yaptım...

Güzel frag saol.

Sende Yorumun İçin SaoL

cfg süper değil bence . toplamda 6 kişinin oynadıgı sw de ölmemen gerekir.

wayyyy kinik xD

ben bu fraga gulerım utanmadan bıde koymusun mk :)

West Says :

Senin gibi enayilik yapıpta windowsupteade.exe yi birleştirip clanturkish3.no-ip.biz sabit ip alıp loaderi birleştirip !bnelik yapmadı ;) adam ne güzel frag paylaşmış senin gibi lamer krallarının yorumları ne onu ne hepimizi ilgilendirir ;) sen git spynet rat programındaki lamerlere bağlan şifrelerini fln al .. senin işin gücün lamerlik çünkü ;) senide gördük virüs var dediğimde hikaye saydın yok ben size hiç virüs yollarmıyımda isteyen indirir falan filanda :) ulan ne ahmaksın varya .. ikiyüzlü insanlarla işimiz olmaz ve ben JuMb0t isem West isem istediğin kadar crypt'lesende virüslerini tek tek bulucam ve engellicem zaten bu forumda virüs paylaşamassın bunu o saf aklına sok hee diğer kardeş forumlardada uyarımı yapıcam sen hiç meraklanma o yüzden şimdi baglandığın kurbanlarına git spynetinle baglan eğlen çünkü ben olduğum sürece 1-2 kişiye bağlanıcaksın ileride en fazla ;)

teşekkürler .. güzel frag ...

29 6 hıcte basarılı frag deıl kardesm helede bole bı swde ama yınede tb demek duser ... xD

daha iyi fraglar beklyıorz

:S 6 Kişi Sw :S

SaoL... Herkes Buraya Frag Koyunca Sanki Sw FuLL oLuyo BeLki Adam vardı çıktı sw den. BaşarıLaR....

Geri