CS 1.5 için Maç Taktikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ForqiveN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yorumlar için teşekkürler

evet ama bizim teamda 5 kişiyle oynanınca biz b de bug yapıp yukarlara cıkıyoruz tde tünelden bakınca kimse yok sanıyor çıkıyor sıkıstırıyoruz tde ise bye bomba kurup (tabi gidilebilirse) tünele pusuyoruz 1 kişi içerde yine bug yapıyor

Alsana En Baba Maç Taktiği :) ct t farkmaz

2 kişi uzun

1 kişi orta

2 kişi b :)

2 B
2Uzun
1 orta taktiğinin hiç bir mantığı yok ki? A2'den gelen bir Terör sürüsü ct'leri mahveder... Ct'ler sağlamsa yine direnir. Ama terörken bu taktik çok çok saçma... Niye bu kadar dağınık oynayasın ki? Terörler aynı mekanı farklı yerlerde korurlarsa el alınabilir.
Yine de alışkanlık ve zevk meselesi (=

canım benim o ortadaki adam micten a2 geliyolar dediği anda uzundakiler a2 bdekilerde a2 sonra sen o t leri bir gör bakalım bunu uygula anlarsın :) tabi ordada duran adam sağlamsa

riskli + geciklmeli işe yarıosa sorun yok ama xD

saoL qüzeL 0Lmus 3meqe Sayqım War Ama :D ßuq Ysk !! :D

bug maçlarda yasak değil lütfen ! Büyük turnuvalarda yapmak mümkün

ozan helal olsun adam olmussun :D

PayLaşım İçin SaoL...

adam alee ya yorumun kalitesinden belli xD

qüseL payL$ım saooL

Yorumum İmzaamdır==>Bu Taraftan Alıyım

eyw yorumlar için teşekkürler

pff kaRdes ınsanLar bunu nasıl akLında Tutcak bıraz manTıklı olun yhaw :S

kardeşim ders çalışmıyorsun ben de sana yazıcıdan çıkart durum ne olursa ona göre kağıttan bakıp bunları yap demiyorum ki. Bunları team olarak 5 maç maçta uygulasan bunlara alışırsın artık taktikler bunun üzerine kurulur zaten. Mantıklı olunacak bir şey göremiyorum?

Ozan, kardeşim helal olsun güzel paylaşım. Len LeadRi eziGi :) qeL bi ara biziM sw'yeDe ws atalım .. xD

Geri