CS 1.5 ELVEDA ! N o i x * <Dg> ORJİNAL CFG'M ve MAÇ FRAGLARI (Hayrını Görün)

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Selamün Aleyküm Değerli Netbilgini.com üyeleri sizlere yoğun istek üzerine ORJİNAL CFG'mi paylaşıyorum..
ve cs 1.5'i tamamen bırakıyorum hakkım helal olsun sizlerde de var ise helal edin...
Movie'deki CFG'dir :

Özelliklerini Saymama Gerek Yok Deneyin İndirir,Özellikleri Say Say Bitmez,Çok Sağlam KRAL Cfg Attığın HeadShot v.s gibi yalan dolan sözler söylemeyeceğim...İsteyen dener denemez ama istek üzerine paylaşıyorum.
EMEĞE SAYGI LÜTFEN...
Buyrun Öncelikle MAÇ FRAGLARI ::
CFG DOWLAND LİNKİ SS'LERİN ALTINDADIR.
3cgyh.jpg
3ch3c.jpg
3ch7j.jpg
46q11.jpg
46q31.jpg
46q4m.jpg
3ch61.jpg
46q5p.jpg
3ch91.jpg
46q8v.jpg
BUYRUN O MÜKEMMEL HARİKULADE CFG'NİN LİNKİ :
Lütfen Beğeni Butonuna Basmayı Unutmayınız ve İndirip yorum atmayana CFG'm HARAM OLSUN..!

Not: Çok sağlam kişilikte ve oyunculukta adamlar tanıdım ve de tanındım gelebileceğim en üst noktada cs 1.5 bırakıyorum..! ve artık asla dönmeyeceğim nedeni çok ama boşverin...

yaşları 13-17 arası ergenler tanırım hile kullanarak bile takım olarak yendiğimiz...
Neyse
ve de en üst düzeyde oyun oynadım...Eğlendik,güldük,kavga ettik,üzüldük,tartıştık,bazende bir "oyun" için argo kelimeler söyledik daha birçok şey var ama DEĞMEZ...

Size yapabileceğim en büyük iyiliği yapıyor,ORJİNAL CFG'mi paylaşıyorum deneyin beğenin beğenmeyin iyi kötü bir yorum atın yeter. ^

Hakkım helal olsun Allah'a emanet Olun !!!

Gl kardeşime fraglar canlı ( ;

başarılar.

Teşekkürler :)

Başarilar.

başarılar.

Gele ciğerim.:D

Başarılar kardeşim.

Teşekkürler eksik olmayın.

ql. gardaşmm :)

teşekkürler gardaşım.

fraglar süper başarılarının devamını dilerim ibrahim.

qL. kardeşim

Eyvallah sağolun.

Başarılarının Devamını Dilerim Güzel Fraglar

Sağolasın eksik olma.

Arkadaşlar orjinal cfg paylaşımı yap v.s diyen arkadaşlar var, yoğun istek üzerine yakın zamanda orjinal yani şuanki kullandığım cfg'mi paylaşacağım,bu konu altında SS'lerle karşılaştırabilirsiniz :) yorumlarınıza devam edin.

Geri