20
EXE RANK
`korkunc` `FENA`
Fexe Kullanıcısı
Selamün Aleyküm Değerli Netbilgini.com üyeleri sizlere yoğun istek üzerine ORJİNAL CFG'mi paylaşıyorum..
ve cs 1.5'i tamamen bırakıyorum hakkım helal olsun sizlerde de var ise helal edin...
Movie'deki CFG'dir :
Özelliklerini Saymama Gerek Yok Deneyin İndirir,Özellikleri Say Say Bitmez,Çok Sağlam KRAL Cfg Attığın HeadShot v.s gibi yalan dolan sözler söylemeyeceğim...İsteyen dener denemez ama istek üzerine paylaşıyorum.
EMEĞE SAYGI LÜTFEN...
Buyrun Öncelikle MAÇ FRAGLARI ::
CFG DOWLAND LİNKİ SS'LERİN ALTINDADIR.

BUYRUN O MÜKEMMEL HARİKULADE CFG'NİN LİNKİ :
Lütfen Beğeni Butonuna Basmayı Unutmayınız ve İndirip yorum atmayana CFG'm HARAM OLSUN..!
Not: Çok sağlam kişilikte ve oyunculukta adamlar tanıdım ve de tanındım gelebileceğim en üst noktada cs 1.5 bırakıyorum..! ve artık asla dönmeyeceğim nedeni çok ama boşverin...
yaşları 13-17 arası ergenler tanırım hile kullanarak bile takım olarak yendiğimiz...
Neyse
ve de en üst düzeyde oyun oynadım...Eğlendik,güldük,kavga ettik,üzüldük,tartıştık,bazende bir "oyun" için argo kelimeler söyledik daha birçok şey var ama DEĞMEZ...
Size yapabileceğim en büyük iyiliği yapıyor,ORJİNAL CFG'mi paylaşıyorum deneyin beğenin beğenmeyin iyi kötü bir yorum atın yeter. ^
Hakkım helal olsun Allah'a emanet Olun !!!