Cs 1.5`de Bazı Serverlara Girince Oyundan Atıyor . [ + REP ] ACİL YARDIM !!

0
EXE RANK

CurseOne

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
CurseOne
Sa hemen konuya gırmek ıstıyorum

Şimdi benım sorunum cs 1.5de bazı serverlara girerken daha dogrusu sunuculara ( kingofcs senoyna vb) giremiyorum. Mesela kingof dan bı servera gırdıgım zaman windows un uyarı-hata sesi

çıkıyor(Su meshur dıng sesı ) ve mouse ortaya cıkıyor ama hatanın adı gozukmuyor SPACE basıp hatayı kapatıyorum ve oyunda kapanıyor. Bunun sebebı ne olabılır ? Oyunalemı.com da sorunsuz

oynayabılıyorum fakat kıngofda oynayamıyorum. 64BIT wındows 7 ultımate yuklu bılgısayarımda. Donanımsalda bır sorunum yok en yuksek donanımlara sahıbım neredeyse. Yardımlarınızı beklıyorum

sımdıden tesekkurler.Sorunumu Çözene + Karizma Vereceğim.

Netbilgini bu sorunu çözer diye umut ediyorum . ..

aynı sorun bendede var :( 14.2 giriyorum bkliyor ve oyunun ortasında mouse cıkıyor hl çalısmayı durdurdu diyor ve atıyor

aynı sorun bendede var :( 14.2 giriyorum bkliyor ve oyunun ortasında mouse cıkıyor hl çalısmayı durdurdu diyor ve atıyor
hL çalışmayı durdu diyor ise sxe kapatıyor buda Ghost Hax ve İnexferiesden kaynaklanan bir sorundur .. Bunun yanı sırada Cfg Ve benzeri ayar Dosylarını Rc gibi Oyuna girerken aktif ederkende veriyor..

Curseone Oyuna Girerken Cfg aktif ettikden Sonra cl_al +tab 1 Yap Öle girmeyi dene bazı swlerin diğer swlerden farklı eklentileri oluyor Download 0 yani kapalı olduğu içinde hata verip masa üstüne atıyor

Son olarakda Konularınızı Gereken Bölümlere Açınız İyi Forumlar...!

Curseone Oyuna Girerken Cfg aktif ettikden Sonra cl_al +tab 1 Yap Öle girmeyi dene bazı swlerin diğer swlerden farklı eklentileri oluyor Download 0 yani kapalı olduğu içinde hata verip masa üstüne atıyor

Geri