Counter-Strike Ve Hayat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HunTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

HunTR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
HunTR
Counter-Strike Ve Hayat ?

Sizlere şimdi Bu 2 çizgi arasındaki bağlantıyı anlatmak istiyorum herkesin elbette
hayatta yapabilecekleri bir çok şey vardır yani ama işin içine CS girdiği zaman nedense
insan o anki hayattan kopuyor ve sadece frag kasıp top15'de ilki hedefliyor buda zaman
öldürmek ve boşa elektrik israf etmektir bende bir aralar çok bağlıydım ve en az günde
ortalama olarak söylüyum 40 saat CS ile geçiyordu yani 4 gün ediyor herhalde işte 40 saat
boyunca hep frag kasıp top15 yaptım ama anladım ki bu giderler geri gelmiyor yani insanın
hayatından 40 saat geçiyor ve gidiyor yani demem şu ki bence artık bu zamanları iyi değerlendirmek
gerekir elbette aşırı CS bağımlısı olanlar vardır benim gibi ama artık bu kadar fazla oynuyamaz
oldum en az 12 saat yani 1 gün oda bir adımdır ama ara sıra elbette dışarıya çıkıyorum veya
evin içinde dolanıyorum şunu aslında kimse bilmiyor CS zaman öldüren ve sizden en az 40
saat ***üren bir oyun ? bu vakitlerinizi arkadaşlarınızla geçirin veya anne baba ailes ile
geçirin bu 40 saati boşuna öldürmeyin bence ama benden fazla oynuyanlarda mutlaka vardır
1 hafta boyunca frag kasıp top15'e girenler var ? yani bu oyun zevk amaçlı oynanmalı diye
düşünüyorum bende aşırı cs oynuyanlar'dandım ama anladım ki fazla vakit kaybetmek ve çok
PC başında zaman harcamak sizin bünyevi ihtiyaçlarınızı maalesef aşırı şekilde zedeliyor
yani Su kaybı,terleme,göz ağrıması yanması bozulması bulanık görmek gözde sızlama vs
gibi bir çok olay peydah oluyordur elbette benim burda demem şu ki bu kadar fazla aşırı
derecede CS ile ömür geçirenlere yazıyorum bende bunlar gibiydim şu 4-5 aydır fazla Cs
oynamıyorum yani can sıkıntısından giriyoruz 2-3 saat takılıp çıkıyoruz hesabı yani
normalde 40 saat oturmak aşırı derecede bünyede hasar bırakıyor aslında manyetik alanda
insanlarda bir çok hücre ölüyor yani milyarca hücremiz CS başında aşırı manyetik alanda
zorlama sebebi ile ölüyor ? 1-2 hatta 4 saat olsun oturursanız sizin faydanıza elbette yine
bize zarar ama burda amaç pc,manyetik alan vs gibi durumları azda olsa azaltmaktır bunu
anlatıyım dedim yoksa böyle bir yazı yazmıyacaktım şu 3 günlük bayram günün'de ailesinden
akrabalarından harçlık alanlar direk internet cafe'lere gidip adamları zengin etmişlerdir :)
bizde az yapmadık hani burda maksat dozajı aşırıya kaçırmamak sevgili arkadaşlar sizlere
bunu anlatmak istedim biraz uzun oldu ama sizlerin faydasına yazdım elbette bazılarınız
diyecektir sanane işte seni ne ilgilendirir oynuyan kendine oynar hesabı diyenler çıkar
ama benim bunları yazmamdaki sebeb internet cafeler'de gördüğüm ortamlardır edilen küfürler
yapılan hakaretler yani 1-2 HS için bütün sülale elden geçiyor desek yalan olmaz CS bizi bu kadar
bağlamış yani ama böyle ortamlarda biraz oynamak zevk amaçlı takılmak en güzeli diyerekten
söyledim umarım bu yazımda bir iki bişeyler anlamışsınızdır diye umuyorum yoksa herhangi bir
maksadım yok yani maksat olsa ne olur ki :) herkes kendine yapar benim burda sadace demek
istediğim şu CS'yi ve sanal ortamı interneti pc'yi manyetik alanı biraz olsun düşürün ve azaltın
sağlık açısından bakarsak çok yararlı bir iş yapıyoruz diyemeyiz elbette bir kaç zarar alıyoruz
böyle ortamlardan benimde uyarım bunun üzerine oldu yinede söz sizde biter beni dinlediğiniz
için teşekkür edirim kısa bir anlatımla kendinize dikkat edin :),

Cs zevk için oynanmaz oyunu oyun gıbı degıl gercek gibi oynarsan her zaman kazanırsın

Geri