Counter Strike v1.5 sXe 8.4 Aimbot Hack ! Denendi, %100 Çalışıyor. (SÜRÜMSÜZ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yaramamasi oglm denendi %100 calisiyor:)

Çalısmıor ...!!! Oyuna girerken oyuna girerken /player/vip/ivp dio Hatası veriyor..!!

:S kmsede weRmior sizdemi werior bitek ya:S ?

kardes sallamıssın olmuyor cunku senin ss lerde cs 1.6 :) yeme bizi konu kilit ltfn :)

eywLLh kardeşim eLLerine saqıLık ~!~

Adamın Kafasına Tuttaktan 2saat sonra ateş ediyor .. Ateş tuşuna basınca bitane atıyo yani basılı tutuyorum bitane atıyo devamı yok .. Rankım öle bi düştüki ...

kutu şeklinde corsshair çıkmıyo

1.5 demişsin 1.6 nın ss sini koyuyorsun anlamadım

1.5 ve 1.6 ss war arkadasim:) Snn pcde gostermiorsa napyim ben omuza tut bide duck yp bak nasl hs atio:) bn boyle bi gün kasim dedin 2500 kisiden 2 ci oldum

cok kotu ct oluyorum t ye sıkıom sıkmıor ct ye donuor mouse cok kotu oto ates eklı olması !:S

bir ates edıyor bır edmıyor :S ates edıom adama edmıor edmıom edıor :D

1.5 oynuorm %100 calısıo bıraz pratik istio teknıqı orenmek ıcın

çok saol kardeş yanlız ben bişe sorcam sxe yüklüyorum sxe açıyom oyuna girdiğimde sxe hata veriyo dosya eksik falan diyo yardim edebilrmisiniz................

beyler bişey sorcam benim sxe açıyorum oyuna girerken sxe hata veriyo dosya eksik falan diyo nasıl yaparım yardimci olun..........

Teşekkürler Erkan, kullanmamak en iyisidir

beyler bişey sorcam benim sxe açıyorum oyuna girerken sxe hata veriyo dosya eksik falan diyo nasıl yaparım yardimci olun..........
yha sxeyi sil tkrr ykle vea yanlıs yapıosndur -ShéqiL~ dosyasını acarken sxe ack olcak

konuyu bn acmıs gbı hissettm :P :D

sizin gibi adamların ta aq yaptınız işi de sikim bi tane adam yok lan burda

Kufur etme saygisiz:@

snn gbı adam olmaktansa adam olmamıs gbı gorunen adam olmak daa ii .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri