Counter-strike kapanıyormuş..!!

0
EXE RANK

kadro12345

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kadro12345
evet arkadaşlar maalesef üzücü haber a.b.d oturan yiğenimden geldi ne kadar doğru bende bilmiyorum 17 kişinin ölümüne sebebiyet veren counter-strike oyunu piyasadan kaldırılıcakmış oyuna dava açılmış ve 11.04.2011 tarihinde duruşması varmış son olarak bunuda söyliyim sizi üzmek istemem valve şirketini kapatma kararı almış mahkeme ve yöneticilere ve oyunu yapanlara'da ayrı bir dava açılmış inşallah doğru değildir'de bizde rahat ederiz..

İnş kapanır :D Bırakamıom bu oyunu bagımLıLık yapdı :S

kapanmaz rahat olun

daha once kaç dava açıldı kapanacak dediler ? kapandımı yok !

saLLayın boş işler.Birileri oyunu bırakmamızı & ibret almamızı istiyor.

bilmem oyundan bu kadar kişi öldü diye vs.

ölenler doğru bundan 3 sene önce bi tane çocuk okuldan atıldı diye pompalı tüfek ile 7 kişi katletmişti gazetelerde çıktı denizlide ' de oldu bu ölme vakaları yani saymak gerekirse fazla bağımlı olanlar için kötü olur inş kapanmaz bende bağımlıyım ama aşırı değil dozunu ölçmek gerek bazı zamanlarda

kapanmaz ya bence öle bişi olsaydı ilk başta gta oynu kaldırılırdı :)

adamın biri gta ya özendiği için şehir de katlia`m yapmış :D

kapanmaz ya siz içinizi rahat tutun ...

kapanmaz ya bence öle bişi olsaydı ilk başta gta oynu kaldırılırdı :)

adamın biri gta ya özendiği için şehir de katlia`m yapmış :D

kapanmaz ya siz içinizi rahat tutun ...

Herşeyin başı amerika değil ki. Diğer ülkelerde oynanıyor bu oyun. Şirketin ismi valve değil Half-Life Launcher Product...
O amerikanın sorunu Türkiye'de herhangi bir sorun olmadığı için burayı ilgilendirmez.

kapanmaz yha

ama kapansada ii olur hakkaten bırakamıyom

kapanmaz yha

ama kapansada ii olur hakkaten bırakamıyom

Sayın Burç- X türkiyede bu oyun sorun ölenler var yani illa bi şey mi olması gerek doğru her ülkede oynanıyor ama en çok amerikada,almanyada.rusyada + türkiyede olan sorunlar yüzünden kapatılmasını istiyorlar siz bilmezsiniz heralde türkiyede 2 kişi bu yüzden ölmüştü haberlerde gösterdiler en şiddet içeren oyun başlığıyla bilmem bilirmisiniz yani sallama falan deil bunlar hep gerçek işlenmiş yaşanmış ve yaşatılmış olaylar fazla bilginiz yoksa karışmayın lütfen..
o şirketin adı valve corporation buda sallama değildir başka adı olabilir ama en bilinen ismi budur...
2. her şeyin başı amerika zaten bu oyun amerikan yapımı jess cliffe amerikalı minh lee çinli amerikan çin yapımı anlıcağınız
3. burayi bayağı ilgilendirir siz ilgisiz olsanızda. türkiye sorunlar ülkesi gibi görülüyor ne olsa herkez karışır..
bilmem anladınız mı

saygılar..

By Burcx katıLıorm...

Kapanmaz BeyLer RahaT 0Lun.

Ben Cs oyuncusuyum ama Cs Den Soqudum Doqru Düzqün qirmi0rum BiLe.

Herşeyin başı amerika değil ki. Diğer ülkelerde oynanıyor bu oyun. Şirketin ismi valve değil Half-Life Launcher Product...
O amerikanın sorunu Türkiye'de herhangi bir sorun olmadığı için burayı ilgilendirmez.

Aynen Bilgi Prof. u :D

Burç açıkladı bebeğim :D

Sayın Burç- X türkiyede bu oyun sorun ölenler var yani illa bi şey mi olması gerek doğru her ülkede oynanıyor ama en çok amerikada,almanyada.rusyada + türkiyede olan sorunlar yüzünden kapatılmasını istiyorlar siz bilmezsiniz heralde türkiyede 2 kişi bu yüzden ölmüştü haberlerde gösterdiler en şiddet içeren oyun başlığıyla bilmem bilirmisiniz yani sallama falan deil bunlar hep gerçek işlenmiş yaşanmış ve yaşatılmış olaylar fazla bilginiz yoksa karışmayın lütfen..
o şirketin adı valve corporation buda sallama değildir başka adı olabilir ama en bilinen ismi budur...
2. her şeyin başı amerika zaten bu oyun amerikan yapımı jess cliffe amerikalı minh lee çinli amerikan çin yapımı anlıcağınız
3. burayi bayağı ilgilendirir siz ilgisiz olsanızda. türkiye sorunlar ülkesi gibi görülüyor ne olsa herkez karışır..
bilmem anladınız mı

saygılar..

Bu oyun için arkadaşını vuran kişiye salaktan başka birşey denmez. Senin bahsettiğin olay 2000 yılında Konya'da oldu onu biliyorum aynı olay İstanbulda ve Adana'dada meydana geldi. Şimdi cinayet işleyen kişilerde bulunan tek ortak özellik CS oynaması olabilir fakat gene arkadaşını vurmasının sebebini bu oyuna bağlayan yetkilelilerede aptaldan başka birşey denmez.

Bende bu oyun sürüm verildiğinde başladım 12 senedir bu oyunu oynadım ve 1 yıla yakın bir süre önce bıraktım. Kişilik olarak sinirli biriyimdir peki neden vurmadım kızdıklarımı ?

Herşey kişide bitiyor oyuna suç bulmasın kimse.

kapansa çok iyi.. :S bırakamıyorum ama kapamanmasa iyi. :D

kapanmaz ya boş işler bunlar :)

la bı su oyunu kaldırıyor pc ak bırakında oynıyak yaa :D mıllet kendını olduruyor csye atıyolar sucu

Geri