Counter-Strike 1.5 Oynuyanların Kaderleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

sAwjer`o

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sAwjer`o
Bu Oyunda Çogunuz 3-4 Senedir oynuyorsunuz hepinizin amacı biryerlere gelmek clanlara giriyonuz falan filen.

Biraz kafanızı çalıştırsanız hergün 20tane maç atıyounuz sadece 5tanesi adam gibi bitiyor gerisi ban v.s

adam duvardan vurdumu ts den vay maç biter Hltv ler izlenir bakarsınz adam duvar atmış herkezi görüyor

Hemen Sk-gaming nick gh0s7 movie yorumlar nadirin köpegi anasız en çokta nadire edilen küfürler komedi siz 1.5ciler sayesinde adam para kazanamıyor açıyonuz draw_0 ne farkı kaldı wallhackten ?? gh0s7 diyorsunuz oyunda hud_draw 0 adam yeşilde kutuda oh yer söyleyin sonra gh0s7 de millete gh0s7 tek farkınız no-recoiliniz yok :D biraz kafanızı çalıştırın 1.6 oynayın steam oynayın gidipet sk gaminge 1.5 movieleriniz koymayın gülerler .D:D 1.5 antika oyun bakın orda 1.5movilerinin hepsini türkler yapmıştır :D.D benden bukadar inş anlamşsnızdır bişiler 1.5ciler

Bizde 1.5 ten zevk alıyoruz antıka olabılır ama zevkler ve renkler tartışılmaz o gulenler ızlemeyı versın o zaman :)

1.5 oynucaksanız bari pub oynayın maç atmayın bari :D

ortam yapıcaksın ozaman kardeşim :D:D esl atıyoruz lan atıyoruz online zevkli degil lan atın 5map d2 inf nuke tuscan train hesap + iskender 5on5 ozaman zevki gör :D

1.6 ot adamların yeri daa. 1 hafta oynayalım dedik her maçın 4. yada 5. en fazla 8. elinde bizi banladılar geri geldik 1.5 e ortam var kaynak var. Hemde senin dediğin gibi bizim gibi 1.5 ciler sayesinde Nadir para kazanamıyor. :D Arada çıkıyor illa ki ezik adam ghost alıyor tabi ama onlarda Allah'lık ne diyelim .

sanane bundan senı ne ılgılendırıyor ...

1.6 ot adamların yeri daa. 1 hafta oynayalım dedik her maçın 4. yada 5. en fazla 8. elinde bizi banladılar geri geldik 1.5 e ortam var kaynak var. Hemde senin dediğin gibi bizim gibi 1.5 ciler sayesinde Nadir para kazanamıyor. :D Arada çıkıyor illa ki ezik adam ghost alıyor tabi ama onlarda Allah'lık ne diyelim .

1.6 da ot diyonda sen kimle ws atıyon csoyunçidekilerlemi mirc den maç almıcaksanız gelin esl den maç alın ozaman görün oyundan çıkarlarsa rezil olurlar

1.6 da ot diyonda sen kimle ws atıyon csoyunçidekilerlemi mirc den maç almıcaksanız gelin esl den maç alın ozaman görün oyundan çıkarlarsa rezil olurlar
aynen Mirçtekiler bot esl katıl beratım kralları gör + 1.5 e gore daha az hile var :) takıL bana hayatın renklensın beratım fazla takılma gökkuşağına dönersin :D

Konu acarken dikkat edin küfürlerden uzak durun şurada zaman geciriyoruz adam gibi konular acın..

Söylediklerinde haklsın..

v1.5 akar türkler <3

Yaa yaa ok by hı hı .

dingil sende heroe'deydin ne oldu 1 ay geçti arkadaş 1,5 cilere laf atıyor .

ok by.

Geri kalmış olduğumuz buradan belli işte. Hala 1.5 oynuyolar

Geri kalmış olduğumuz buradan belli işte. Hala 1.5 oynuyolar

Burda sadece ' OYUN ' oynuyoruz. Gerilik ile ne alakası var ? Herkezin zevki sana göremi olması lazım ? Aptalmısın nesin geriliğimiz burdan belli oluyor 1.5 oynuyorlarmış sanamı soracaklar ne oynucaklarını bide.

Burda sadece ' OYUN ' oynuyoruz. Gerilik ile ne alakası var ? Herkezin zevki sana göremi olması lazım ? Aptalmısın nesin geriliğimiz burdan belli oluyor 1.5 oynuyorlarmış sanamı soracaklar ne oynucaklarını bide.
Oynamalarında sakınca yok. SK gibi dünyaca ünlü cs sitesine 1.5 movieleri koyuyorlar. Anlatabildim mi?

* - 1.6 Oynanmaz.Hepsi pub. kasıyor.Bilen adamlar varsa irc'den vs. maç alır atar.Ama 1.6'da 0yunyoneticisi & mygameArea vs. sunuculardan maç almak çok kötü hiç biri oynamayı bilmiyor.

* 1.5 Oynayanlara laf atmayın sizde zamanında oynuyordunuz. :)

* 1.6'da ayrıca arkadaşların dediği gibi ortam yok şey yok.Hepsi public hiç biri maç atmıyor.

* Steam demişsin.STEAM 25 TL :) Haberin var mı ? :)

* 4Ever 1.5 :D Cs 1.5 vazgeçilmez :D

* - 1.6 Oynanmaz.Hepsi pub. kasıyor.Bilen adamlar varsa irc'den vs. maç alır atar.Ama 1.6'da 0yunyoneticisi & mygameArea vs. sunuculardan maç almak çok kötü hiç biri oynamayı bilmiyor.

* 1.5 Oynayanlara laf atmayın sizde zamanında oynuyordunuz. :)

* 1.6'da ayrıca arkadaşların dediği gibi ortam yok şey yok.Hepsi public hiç biri maç atmıyor.

* Steam demişsin.STEAM 25 TL :) Haberin var mı ? :)

* 4Ever 1.5 :D Cs 1.5 vazgeçilmez :D

öncelikle isteyen istediği oyunu oynar zevkler tartışılmaz.

1.6 ortam mı yok ? sana öyle geliyor... 1.6 mac mı atmıyor yine sana öyle geliyor hepsi public değil..

Steam 25 tl ama daha ucuzuda var 10 tl kontör ile satılanıda var

Bu Oyunda Çogunuz 3-4 Senedir oynuyorsunuz hepinizin amacı biryerlere gelmek clanlara giriyonuz falan filen.

Biraz kafanızı çalıştırsanız hergün 20tane maç atıyounuz sadece 5tanesi adam gibi bitiyor gerisi ban v.s

adam duvardan vurdumu ts den vay maç biter Hltv ler izlenir bakarsınz adam duvar atmış herkezi görüyor

Hemen Sk-gaming nick gh0s7 movie yorumlar nadirin köpegi anasız en çokta nadire edilen küfürler komedi siz 1.5ciler sayesinde adam para kazanamıyor açıyonuz draw_0 ne farkı kaldı wallhackten ?? gh0s7 diyorsunuz oyunda hud_draw 0 adam yeşilde kutuda oh yer söyleyin sonra gh0s7 de millete gh0s7 tek farkınız no-recoiliniz yok :D biraz kafanızı çalıştırın 1.6 oynayın steam oynayın gidipet sk gaminge 1.5 movieleriniz koymayın gülerler .D:D 1.5 antika oyun bakın orda 1.5movilerinin hepsini türkler yapmıştır :D.D benden bukadar inş anlamşsnızdır bişiler 1.5ciler

Hep bana karşı insanlar var neden cfg'ye bu kadar takdında sanane'de ben doğruları söylüyorum br tane adam cfg diye bişey çıkarttı sonra o yayıldı ve milletin diline dolandı ayrıca herkes tarafından yapılmaya başlandı oyunda ana bacı lokantacı camcı kaportacı hesabı sövülmeye başlandı vede ''Sen vallsın'' lafı türedi yani cfg kullananlar için bu şekilde'de oyun bozuldu haksız olduğum yer varmı ahali ?? o_O yok yani ben doğruları söylüyorum cfg ile savaşa girdim :D bil hassa o bakımdan Anti-Cfg Online diyebiliriz,

Geri