Çok Etkilendim

2
EXE RANK

-TazManYa

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-TazManYa
kaldığım yatılı yurtta sürekli cinlerden bahsediliyordu...Ama daha çok dalga amaçlı.Birgün sabah E.B adlı arkadaşım sabah dersine gelmedi ve öğretmen benim gidip çarmamı söyledi.Ben gittim yerde yatıyordu...E... dedim nabıyosun yanına eğildim kaşları çatık gözü kapalı ve azından köpükler çikiyordu ben çığlık attım ve öğretmene bağırdım ve benim bağırmamla E... ayağa klktı ve çatıya koştu banada sessizce ''KENDİMİ ÇATIDAN ATACAĞIM''dedi.Ben ağlamaklı oldum gözlerim doldu ve kaldım öyle.Öğretmen E..nin peşinden koştu ve zorlukla tuttu bir abdest aldırdı E... konuşamıyor ve nefesi zorlukla alıyordu ve aradan 1 saat geçti E... durdu ve ağlamaya başladı ve dili çözüldü kendine geldi otobüsde eve dönerken öğretmen evimin onun evine yakın olduğundan benim onu evine bırakmamı söyledi.E... otobüsde ''SİZ BENİ TUTMASAYDINIZ ÇATIDAN ATACAKDI BENİ DEDİ''ben korkum titrek bi sesle E... nasıl oldu dedim.O da ''ÖNCE TAM YATAKTAN KALKTIM KULAMA Bİ FISIRTI GELDİ,AYAĞIM TAKILDI YERE DÜŞTÜM SONRA ELLERİM TİTREMEYE BAŞLADI VE AĞZIMDAN KÖPÜKLER ÇIKTI ARADAN 30 DAKİKA GEÇTİ SEN GELDİN VE BENİ OLAĞAN ÜSTÜ Bİ GÜÇ KOŞTURDU ONU BEN YAPMIYORDUM'' dedi ve ağladı ben eve gittim ve 3 gece bunu üstümden atamadım gece yatamadım

egerr Gercekse ki sana guweniorumm harbi korkunc bi oLay :S

Hmmm :( Korkunc Ötesi :( ALLah kimseye Vermesin Amin !

Geri