Çok büyük fps sorunu Lütfen içeri.

0
EXE RANK

90909090

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
90909090
Arkadaşlar ben 1 hafta önce 1 gb sapphire hd 4670 ekran kartı aldım ve cs 1.6 oynuyorum fakat fpsm 20lere düştüğü bile oluyor 2 gb ram var arkadaşlar lütfen yardım edin .

Flod için özür Yardım edecek yokmu :S

39 görüntülenme bir yorum yok helal.

fpsyı sadece ekran kartı degıstırırerk düzeltebilceiğinim sandın
ram işlemci psu bunların hepsıyle o fps dedıgımız seyın alakası vardır bılmem anlatabıldımmı
ama yine sen ekran kartı panelınden fps ayarlarını yap bakalm.
olmazsa senden sıstem ozellıklerını ıstıycem
kolay gelsin.

hepsi yüksek performans da 2 gb ramim var eskiden 128mb ekran kartımla 100 fps sabit alıyordum :)

eskiden herkez kotu pc sı ıle oyunu oynuyabılırdu fakat bu sxe hıle engellıcem dıye agırlastırdı programı kasmalar yapıyor yani sistem gereksinimi biraz yükseldi
hile engellese tamamda hileyide engelleımıyorkı :D

doğru söylüyosun ama bana bi çare söyle? oyuna girmeden yukarda 99 oyuna gir cort

Heeeey yardım ?

ekran kartı ile anakart uyusmamıs olabilir sana tavsiyem ekran kartı aldığın yerden git sorununu anlat...

alakası yok.

alakası yok tabi.Problem işlemcide sanırım yazmamısın hızını modelını markasını..

arkadaş fps 100 için dpğru driverler yüklükle ve ekrna akrtını performansa ayarla fpr 100 :D benm 1 gb 25 6 bit ekran kartı var ve kardeşim inan bana fps 99 demyor sabit 100 :D

1 sene önce 128mb ekran kartıyla 100 sabit alıyorum diyorum problem işlemci diyo zeka işde.

günceeeeeeeeeeeel

Geri