Clanımızı kuRduk Saqlam pLayerLer cLanımıza qeLebıLıR..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asd1328
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

asd1328

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
asd1328
gelmek istiyom

Bu fragıda koyuyosan yaşama :D

Fraga Bak Otur Ağla :D:D ins Aradıgn Sampuanları Bulrsn :D:D

Sizeneki istediği gibi paylaşım yapar.
+ bela tk kimi ezik duruma düşürüyon videolarını izledik :D

hadi başarı.

sLm Ben Turkiyede Turnuvalara kaldim VE Herkesi Yendim - sexaFoN * -tR0xs * YEndim Ve 1 sene solo takildim Ve Art,ik cLana Girmek istiyorum ve cLanda Sagla m clanda baskani Efendi olursa sevinirim

Gereksiz,aşağılayıcı ve dalga içerikli yorumlar atmayın atan olursa gereken işlev yapılacaktır ciddi olun..

Başarılar kardeşim,aradığınız oyuncuları bulursunuz inşallah bu arada önemli olan frag cs kasması felan değil.Sadece Adam olmaktır Gerisi Boş zevkden başka birşey değil bu. :)

sLm Ben Turkiyede Turnuvalara kaldim VE Herkesi Yendim - sexaFoN * -tR0xs * YEndim Ve 1 sene solo takildim Ve Art,ik cLana Girmek istiyorum ve cLanda Sagla m clanda baskani Efendi olursa sevinirim

Buca Saglam oolmassak Yazmayiz Demi xD neyse boswer ßß

ben clana gelmek istiyorum ne yapabilirim

ben clana gelmek istiyorum napabilirim

sLm Ben Turkiyede Turnuvalara kaldim VE Herkesi Yendim - sexaFoN * -tR0xs * YEndim Ve 1 sene solo takildim Ve Art,ik cLana Girmek istiyorum ve cLanda Sagla m clanda baskani Efendi olursa sevinirim.
sexafon ile troxsu yendigine pek inanmadım ama neyse :D

Zaaaaaaaaaaaaa :) yenmiş

[FONT='century ***hic']ben gelmek istiyorum gelmek için ne yapabilirim[/FONT]

bu adam o zaman pottiyide yenmistir :D

clana gelmek istiyomm

Geri