Clan Arıyorum..Z1rT*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Yeni bölüm açılmış Hayırlı olsun...!
Başlıktaki gibi clan arıyorum..
1.5 ,1.6,Steam

Hmm.. :D :D Bizim clana bklerız :D

aradığın clanı bulursun ıns kardesm :D

Yorumlarınız için Teşekkürler uygun teklifleri değerlendiricem yada clan kurucam..

Teşekkürler..!

En iyisi kendin kurmak :) başkasından hayır gelmez.

inş istedigin gibi olur :d

İnşallah Bulursun Kardeşimm :)

clanımıza bekleriz...

koA` | *n0wuthzcqj <ez0p`s>

Lütfen bölüm kurallarını okuyunuz; Clan aradığınız versiyonu belirtmeniz gerek.

qob`w CLAN aİLESİNE bekleriz

İns. Bulursun Kardeşim

bu burdan clana girmez boşuna teklif vermeyin ! birazdan yazar ben kingim . x clan bot ne işim olur . ben spawnla oynarım bu oyunu gibi o clanda ne işim olur felan gibi sözlerle clanınızı aşağılar . amacı reklam :)

bu burdan clana girmez boşuna teklif vermeyin ! birazdan yazar ben kingim . x clan bot ne işim olur . ben spawnla oynarım bu oyunu gibi o clanda ne işim olur felan gibi sözlerle clanınızı aşağılar . amacı reklam :)
Arkadaşım reklam yapsaydım netbilgini sağ üst tarafta reklam alanı var jockere söyler reklamımı ordan yapardım emin ol ayrıca clan tekliflerine gerekn cevabları veriyorum ben kimin ne oldugunu kimin adam oldugunu senden iyi bilirim

+++++++++++++++ :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bize düşman olanlar yolumuzu gözlüyormus meğer..

Konu harici post kasma..!

cCc inci mert reyiz cCc

trakalı bu tagda glan gur :R

balyoz sen kimsin yorum atıyon bu konuya lan 6 aydır yalvarıyolar bi çok türeyen var gel diye xD ilginç insanlarsınız. bişey bildiğiniz yok az yukarı tutun zoomu la

İnşallah Aradıgın Clanı Bulursun Başarılar.

İnşallah Aradıgın cLan ı Bulursun

Geri