Clan aranıyor...! Pa$aLi *

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *
Beyler Clan arıyorum. Alabilecek kişiler bu konu başlığı altında yazsınlar ben kararımı ona göre vereceğim.
Maçlarda kasarım. Ama sürekli maç atmayıda sevmem. Benim Online olduğum sürece maç olursa gelirim onun harici zamanlarda biraz zor ;)
İyi Forumlar...

By Pa$aLi *

adszck.jpg

c4527a3d.bmp

05a59b13.bmp

fr4q.jpg

adszus.jpg

indisspensable3.jpg

Fraglara gL.. ! ;)

[quote="-dex ']Fraglara gL.. ! ;)[/QUOTE]

Sağolasın. 2 si hariç eski fraglar onlar.

fraglar güzel inş. hayırlı clan bulursun ...

pek mac atmayı sevmem demişsin zor clan bulursun

ßaşarılar

pek mac atmayı sevmem demişsin zor clan bulursun

Maç sevmem demedim. Maçlarda kasarım ama sürekli maç sıkıyor adamı. Mesela hergün 1 ideal fazla abartmamak lazım ama olursada gelirim yani sorun yok benim için :)

her gun 1 mı ben hergun 10 macın altında atarsam sıtrese girerım :D

sana yakısan bır clan bulursun :)

Clanım olsaydı ilk alacağım kişi sendin biliyosun
Bizi eskiler tanır diye bir söz var seni ben tanırım ;)

Bizim cLana Gelcek Sen Gel kaRdeş Fazla İyi oLmasada gzL clan Swyi Yeni aLdım Clanı Yeni Kurdu

gelceksen: msn vermek yasak özelden Ekle

kardeş clanımıza gelirmisin senin istedigin saatden online olrz skype ts3 vb mevcut. ama bize csyi ögret biz cs bilmioz :s clana gelirsen bide sana aylık 300000 dolar verirz eer kabul edersen şu msn eklemen yeterli. B******GiT@w.cn sana sigortada yaparz eer clana gelirsen senin istedigin saatde onlıne olrz yeterki clanımza gel :S

kardeş clanımıza gelirmisin senin istedigin saatden online olrz skype ts3 vb mevcut. ama bize csyi ögret biz cs bilmioz :s clana gelirsen bide sana aylık 300000 dolar verirz eer kabul edersen şu msn eklemen yeterli. B******GiT@w.cn sana sigortada yaparz eer clana gelirsen senin istedigin saatde onlıne olrz yeterki clanımza gel :S
Yorumlarına dikkat et eray sen yok iken o vardı

gereksiz,konu ile alakasız yorumdan kacınınız :)

Pasalı Cvp verceknmi gaRdaş :D

Sağolun arkadaşlar ;)

Bizim cLana alım var

Tag ; -Respect` &

SagLam ve TS'li player arıyoruz..

Gelmek veya ıletısım kurmak ıstersen ; Ozelden msn ekle veya mesaj at Msn yazmak yasak :)

Pubta kasıyoruz macta..

Sana bir mesaj kadar yakınımm. :)

Geri