clairvoyancE;; Maç Movie Vol 2

2
EXE RANK

clairvoyance`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
clairvoyance`
Başarı harici yorum atmayın.Edit'e laf yapmayın edit'ten anlamıyorum zaten sade bi görünüm koymak istedim.4 killden az frag yoktur.(kesik ve bi bölüm haricinde) İzlediğiniz için teşekkürler.

clairvoyancE;; MATCH MOVİE` VOL 2 | SK Gaming

başarılar kardeşime :)

Eyvallah kardeşim sağol (:

Başarılar.

1.35 de dıkkatımı cektıde a2 dekı adama namluyu tutarken sagdakı adamı gormuosun ve a2dekı adama sıkdıqında cros sagdakı adamı kayıo ? hıLE demıorum belkı refLex dıcem ama adamı gormuon acıklarmısın...

Uzundan gelirken adamın orda olduğunu gördüm ben biraz sola kaydım farkedersen.Biliyorum zaten adamın orda olduğunu.a2 de adamı gördüm karşımdaki adam biraz daha kendini gösterince crossu ona kaydırdım.Hemde kulaklık var arkamdaki adamlara sıkıyordu ordaki adam bende bi anda REFLEKS olarak crossumu ona kaydırdım.Bunları soracak kadar küçülmeyin lütfen.

başaRılar sana muratcan :D

Uzundan gelirken adamın orda olduğunu gördüm ben biraz sola kaydım farkedersen.Biliyorum zaten adamın orda olduğunu.a2 de adamı gördüm karşımdaki adam biraz daha kendini gösterince crossu ona kaydırdım.Hemde kulaklık var arkamdaki adamlara sıkıyordu ordaki adam bende bi anda REFLEKS olarak crossumu ona kaydırdım.Bunları soracak kadar küçülmeyin lütfen.

uzndan geldıqını bılemem movıede ordan baslıo dıkkatlıce ızlersen sagdakı adamı gormemıssın movıede gozkmuo ama onceden gormussen bılemem movıede ba$tan geldıqını gsotermıo uzundan oyusden.:)..

iyiformlar spawn gıbı adamsın walah reflexler fena :F

Ben burlarda harcanıyorum zaten merak etme sen :D

ses kartı alacam 100 tlye of of a dakı adamı b deen duycam .d

h4m4jicik:D

Dikkat et de frekansları karıştırma sonra :D :D

h4m4jicigi mi kaldı hacı clairvoyancecigiz artık puhasfuhasuhd :D

şaka maka pc toplucam ya DriverX11 Desteklıyen ekran kartı falan alcam goruntu fena oluo Gercek gıbı

inş :D

teşekkürler.

Teşekkürler güncel.

Geri