19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Izgaranızı (ızgaranız yoksa fırınınızın ızgarasını) yakın. Çirozları ızgara teline yerleştirin, her iki yanını da iyice kızarıp, kabarıncaya kadar pişirin.
Malzemeler
10 adet çiroz
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet limonun suyu
1 demet dereotu (ince kıyılmış)
Tarifi
Izgaranızı (ızgaranız yoksa fırınınızın ızgarasını) yakın. Çirozları ızgara teline yerleştirin, her iki yanını da iyice kızarıp, kabarıncaya kadar pişirin.
Malzemeler
10 adet çiroz
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet limonun suyu
1 demet dereotu (ince kıyılmış)
Tarifi
- Izgaranızı (ızgaranız yoksa fırınınızın ızgarasını) yakın. Çirozları ızgara teline yerleştirin, her iki yanını da iyice kızarıp, kabarıncaya kadar pişirin.
- Balıkları ızgaradan alıp, derilerini soyun. Orta kılçıklarını çıkarın, etlerini uzun uzun koparıp bir tabağa yerleştirin.
- Balıkların üzerine zeytinyağını ve limon suyunu gezdirin. İnce kıyılmış dereotunu serperek servis yapın