3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2544]
Bir tencereye kaynaması için su koyulur, kaynamaya yakın tuz ve elma sirkesi eklenir. (Sirkeyi yumurtaların dağılmaması için ekliyoruz, merak etmeyin sirke kokusu olmuyor)
Kaynayan suya yumurtalarımızı teker teker kırıyoruz. Karıştırmadan 5 dk pişiriyoruz. Kevgir yardımıyla servis tabağına alıp, üzerine sarımsaklı yoğurt gezdiriyoruz. Son olarak tereyağını kızdırıp pul biber ile birlikte çılbır üzerinde gezdirip servis yapıyoruz.
..::Afiyet Olsun::..
[attachment=o2545]

- Yumurta
- Süzme yoğurt
- Sarımsak
- Tereyağı
- Tuz
- Pul biber
- 1 yemek kaşığı elma sirkesi (üzüm sirkesi de olur)

Bir tencereye kaynaması için su koyulur, kaynamaya yakın tuz ve elma sirkesi eklenir. (Sirkeyi yumurtaların dağılmaması için ekliyoruz, merak etmeyin sirke kokusu olmuyor)
Kaynayan suya yumurtalarımızı teker teker kırıyoruz. Karıştırmadan 5 dk pişiriyoruz. Kevgir yardımıyla servis tabağına alıp, üzerine sarımsaklı yoğurt gezdiriyoruz. Son olarak tereyağını kızdırıp pul biber ile birlikte çılbır üzerinde gezdirip servis yapıyoruz.
..::Afiyet Olsun::..
[attachment=o2545]