20
EXE RANK
OttoMaNs* ;яeiz
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
slm yine izmirde yaşanan bir olayı anlatacağım bu olay sık da yaşanmış bir olay daha 3 4 ay anca oldu benim ksk da bir teyzem var o hamileydi ve birgün uyurken onun yanına bir kız çocuğu gelmiş sarı saçlı ufak tatlı bi kızmış teyzem gece kızı görünce şaşırmış kız teyzeme nuray nuray gelsene beni balkona ***ürsene deyip duruyormuş teyzem gitmemiş sen kimsin demiş kızda ısrarla onu balkona çağarıyormuş teyzeme bebeği bana ver ne olur diyomuş teyzem tam kalkcakmış kıza sarılcakmış çünkü kız çocuklarını çok sever sarılmadan kızın ayaklarının olmadığını görmüş onun cin olduğunu anlamış sonra teyzem ne istiyorsun demiş kızda bebeği demiş teyzem hayır git diyormuş kız bu seferde karnındaki bebeğin öldüğünü söylemiş teyzeme gel beni balkona ***ür diyormuş teyzem olduğu yerden kımıldayamıyormuş sonra çığlık atmış hemen teyzemin kaynanası falan odaya gelmiş teyzem kıza bakıyormuş kız artık konuşmuyormuş sadece teyzemin gözlerine bakıyormuş teyzem kaynanasına ordaki kızı göstermiş kaynanası hiç bişey görmemiş sonra dua etmiş kaynanası ve teyzeme 3 kere euzü
besmele çek demişler teyzemde yapmış sonra cin yok olmuş bundan sonra teyzemin evinin bütün kapıları kilitli anahtarları saklı teyzeme vermiyorlarmış çünkü eğer teyzem cini balkona ***ürseydi cin onu aşağı atacaktı bebek ölecekti...
besmele çek demişler teyzemde yapmış sonra cin yok olmuş bundan sonra teyzemin evinin bütün kapıları kilitli anahtarları saklı teyzeme vermiyorlarmış çünkü eğer teyzem cini balkona ***ürseydi cin onu aşağı atacaktı bebek ölecekti...