Cfq - waLL ASılsızlık !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan e1r2a3y4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

e1r2a3y4

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
e1r2a3y4
· Merhaba ArkaDasLar ForuMuMuzDa NereDeysE Gunde +10 Cfg - +5 waLL KonusU AltınDa PayLasıM YapILıyoR. GidiP Baska SiteLErden Alıp GEliyoRlaR , BurDakiLeRi BaskA SiteLere KoyuyoRLaR. BirDe YüZzüZ Bir SeKiLdE +rep - Teşşkür - Yorum Yazın DiyeReK isTeqLeRdE BuLunuYoRLaR. GeçeN Bir HafdaMıZda Bir ArKadaS FarKLı üyeLikLeRLe ForumuMuzu KüfürLe ÇeşitLe GereKSiZ SeyLeLe DoLdurdu. NeyseKi O quNLer qeRıde KaLdI. FakaT Bir CoK NetbilqiNi Üyesİ ForuMdaN Bu KonuLarDaN Dolayı SoquDu. GereKsİz PayLAsımLAr HatSafaDa Ama Sunuda unuTmaMaK GereKıR ForuM İçin qeRcekTen ÇalısaN SıKı ARkadasLArıMız waR BunLArıN NerdeySE YarıSı ForuMumuZu KurtaRıyor KenDıLerıNe TEşşeküR EdeRim SahSen. Ama ArkadasLAr BöyLe GerekSiz ŞeyLerLe ForuMumuZu KirLetmeyeLiM. BeLki BeNde Su Anda KirLetiyoruM AMa BiriMiZ Bunu yazMası GereKıyoRdu. YapmayaLıM ARKadAsLaR LütFen.

CFG'ye GelinCe [ VaaTLeR ] ;

-Bu CFq İLe KiNq oLcaKsıNız ► SeNdE BiLeK oLMaSa En iYi waLL BiLe KuLLaNsaN Son sCorETabLe'da SoN SıraLArdaSındIr.
-BU cFq % 99 HS ► HeraLde ArKaDasLArıMız Bu KonuyO DünYaCa ÜnLü Prof.LarLa TarTısıP YazıyorduR =]
-AwP & AK-47 & M4A1 & Dq Vs.. KinqSIn ► ArkadaSLar KımıMız WaRdıR AwP SüPeR KuLLanıR Kimmİz WaRdiR UziYi züPeR KuLLanıR BÖyLE BirSey YoK.
-Cfq AimDiR. ► SeN Daha Cok BEkLErSin Aİmi.

WaLL GElinCe YazaCak BİrSey Yok ÇünKü HepSi içiNde DoLabiLdiqi KAdaR VirUs Ve YALAN.

Evet ArkadasLAr ForuMuMuZ BiziM. Onu Biz KoruMaLıyıZ o BakımdaN LütFen AsıLsIZ KonuLarLa Forumumuzu KirLEtmeyeLiM.
Teşekkür Ederim:).

Forumumuzu kitletmeyin diyorsun ; aynı şeyi sen yapıyorsun 1.5 ' e de aynı konuyu açmıstın ? ne iş ?

FarKlı Oyuncu KitLelerİne HitaP Etmek için. Biraz DüşüneBilseyDin AnlayaBilirDin İİlaki Birinin AcıqıNı MukaaT BaslaTamyı Ne Cok SewiYorsuNuz. Yazık...

Abim hiptapında dediği gibi , off topic'e açabilirsin , veya CounterStrike bölümüne.

ben sana pek katılmıyorum . Neden mi Çünkü Genelleme yapmıssın !! Ben ice 3D koydum hic bi siteden getirmedim asla icesinde virüs yok ve %100 çalışyor ..

CeVDeToR'un yaptığı 3D'i almıssın ben yaptım , ben koydum diyorsun :D

ben sana pek katılmıyorum . Neden mi Çünkü Genelleme yapmıssın !! Ben ice 3D koydum hic bi siteden getirmedim asla icesinde virüs yok ve %100 çalışyor ..

Hayır UsdaM SendE ForuMumuzu KurTAraNLAr ARaSınDAsıN.

SaoL payLasim iÇin Ayrıyeten %99 Hs oLmaz bi keRe sıkmasan daha iyi oLurdu .. emeqe Sayqi

ewt haklı ola Bılırsın ama Sen Doğrusnu paylas o zaMn. İnsanlaR burdan bıras bişileR almak için, bildiglerini paylasmk için qelıorLAR Altıymıs ws. ws. bunlar onemlı deıl !

HaKLısın Kardeş çok boş konuLar var TemizLenmeside gereken açıLmamasıda gereken saoL duyarLı biri oLduğun için...

ya gıcık kapıorm bu tur konusan ınsanlara lan ne adamsınız adam bısı paylasmıs sonuna kadar da haklı yok cfg yok wall annenıze bacınıza bu hılelerı actıgınız kullandıgınz ıcın ne kadar kufur yıorsunz oturup bıraz dusunun saatlerce o cfg lerle o wallarla oyun oynuorsnz oturup default kasın rate ayarı yazın consola sadece ne mılletın cfg sını kullanıorsnz cart curt sorada konusuorsnz allahın lamerlerıı cfg cı ıbneler

Eray'ın dediklerine harfiyen katılıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri