Cfq Bos İzleyiN..

Sizce hilelik biR oLay Varmı

• Evet

Oy: 5 29.4%
  • HayıR

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

mason hack

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mason hack
Ben MasOn HaCk burdakı cogu arkadas Beni TanıR.. Cfq Lerimi Kendim Yazarım ve Hepside SaglamdıR.
Kullanan ArkadasLar bilirler..Bundan 6 7 ay once cfq kullanmayı bıraktım ve artık Defult KasıyoRum...
Cfq ile bilek Gosteremezsiniz kendinizi ispatlıtyamazsını..Cfq kullanan cogu kisi Bence Bos Oyuncudur..Cogu Arkadasımız Cfq Hile Degildir Der evet Haklılar Hile Degildir..Ama defult Kasınca Aradaki Farkı AnLarsınız..
Evet Bende Cfq Kullandım ama İnanın Cfq wall Aim hepsi Bos ve Greksiz..DefuLt Oldugum Halde Bana cfq wall aim diyen bircok arkadasıma rastladım..ama Onlara kendimi gostermemim zamanı glmıstı..İste Ozman bu Zaman..

[B][COLOR=red]http://www.sk-gaming.com/video/175766-MasOn_HaCK[/COLOR][/B] Tıklayın ve izleyin..

Ve Buna Ragmen Bana Hala Hıle diyen Bir Cok ezk Var :S:S

Aksi İspatlanmadıkca Herkes KinqTir..( MasOn HaCK )

Yapmıs Oldugum Cfq Lerin Dagıtılmasının yasak olmasına ragmen güvendıgım bırkac arkadasına verdım..Fakat onlarda sagoLsun hemen DagıtmısLar...
Sadece Kezman Diye 1 arkadasa Dagıtma yetkisi verdim.. O da Bu Sitede Var Zaten..

Unutmayın Herkesin Bir Üstü VarDıR..Kimse kendini Yenilmez sanmasın..

( Cs 1.5 ) cs2.someofcs.com dayız sımdılık
Lon[!]an # Team SaygıLar..

sen kimsinki sana hile diyolar senın realın bu nıckmı ?

cok guzel soledın kardes :)) Ama Ben Cfg KuLLanıorum ama -3-4 kb lıq sanadece bunny dan tut duck a awp nın kalınlasmasına fln fılan :) Anlıycagın !

Ayrıca Sunuda Kafanıza KazıyıN.. Cfq nın Acılımı confıgrasyon yanı ayarLar demektir...Bazı ezkler yOk 1 gb lık cfq yok 16 mb lık cfq diye kasılıyolarda kasılıyoLar..ama Hic icini acıp bakmıyoLarki ne var var ne yok cunku anlamıyOlar..evet AnlamıyOrlar..Acın o tur cfg lerın ıcını %100 aynı kodlardan 100 tane vardır...

Ama unutmayın mıllet cfq paylasıyor.az oncede dedım cfq ayardır sızın netten buldugunuz cfq birseye yaramaz oturup onu yazmadıktan sonra hıcbır ıse yaramaz..Cunku onu yazan adm kendı ayarlarını yazmıstır...Cogu kezde basınıza glmıstır lan bu cfq bırseye yaramıyo dedıgımız olmusutr..Neden Pekı cunku o sızın ayarlarınızı Yapmamıstır kendı ayarları vardır o cfq nın ıcınde..Ben baskasının cfq sını de denemedım hep kendı yazdıklarımla oynadım 6 7 aydırda cfq fln kullanmıyoRum..

Evet bu Nıckk ne OLdu !

adını hic duymadımda o yuzden bı sorım dedım

Duyarsın Yakında !

olum benm elme en uygun fhr nn cfg s uygun socl 3 7 gecyor da 10 numara cfg bdaha 100 tane cfg denedm gerısı yalan candomp yazo cs ıcne accayp ıse yaro 1000 tane candomp o doldukdan sonra alayı hs gdo adama aım sanıolar galba bu cfgf kmsede yok fhr v 3 7 gecen

OOO murat abi xD

mason hack senı taznıorm bılmez mym sende ne cfq ler varr :S burda cfq sızım deme bıde qelıp

cfg yapmasını bilsem bende öyle yapardım komutlar ne işe yarıyo bilsem ben nerdeyse 9-10 aydan beri hep cfg indiriyom hepsi foss sadee 10-12 tanesi iyi geldi bana ben bu indir babam indir kotayı hep aştım azar işittim felandı filandı harbidende kendi cfg ni kendin yapıcan bide komutlar ne işe yarıyo bilsem :D

Allah islah edsin. Buna ndn hile diyelim ki kingim diyenleri 8.1'de görücez

bRo orda okuyduysan cfq kullanmadım demıyorum kullandım ama 6 ay once bıraktım dıyorum sızın ıcın movıe bıle yaptım kalkıp hala cfq dıyorsun..ayrıca Yeni cıkmıcak sxe den daha etkili bir program cıkıcakk suan alt yapı calısmaları var egr basarabilirlerse spR olcak..sen nerden biliyon diceklere cevre genis heryerden var admım...beni tanıyan biliR..ınslhha yaparlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri