0
EXE RANK
marceles
Fexe Kullanıcısı
Beyler Ben Bi cfg ile oynuyordum . Bi ark gelip kurmuştu 6-7 aydırda onla oynadım hiç dokunmadım . Alışmıştım bayada iyi oynuyorum allah var şimdi yiğidi öldür hakkını yeme tabi king olmasakda bizlerden iyiside var . Neyse konumuza gelelim . işte ben bi kaç arkadaşıda başlattım cs ye bigün girdik oynuyoruz bi baktm mıkrofonla konusulmuo 'k' ya baslıp konusuluodu önceden şimdi hiç işaret falan yok . Girdim config dosyasına ayarlarına baktım değişmiş 'f'ye gelmiş , ama bende arkadaşlarda değiştirmedi eminim . Cfg silip tekrar yükledim aynı cfg yi aman allahım ne görüm yüklemez olaydım cs ye tövbe ettim iceye bi girdim karlar marlar erimiş sıcak basmış etraf su neyse şaka maka . Oyun ışıkları değişmiş i komutlar değişmiş . Dedim heralde cfg ayarları bozulmuş onu sildim yedegini almıştım onu yukledım aynı şeyler onada olmuş ama yedegınde değişmesinin imkanı yok yedek harddıskten attım . tekrar yukledım yıne öyle oldu . cfg nın yedegını almştm onunda değişmiş . şimdi oynayamıyorum . bu site gerçekten iyi 5-6 cfg buldum özellik sayıyolar yok %99 hs , blmem ne cart curt hepsi yalan artık inanmıyorum saten 1 tane güzel bulabldm onlada oynayamıyorum istedigim ayarlarda ama oynaymıyorm psikolojıkmı anlamadım . fake tagla oynuyorm daha dogrusu oynamaya çalışıyorum . Asıl tagı girsem ws teklif edipde ezidiğim kişilerin agzında sakız olurum . Sorun neden olabilir acep ? ? yedegını yukledım aynı sorun oldu pcden mı cs denmı ayrıca cs silip yukledım yıne olmadı neden olabilir beyler sizce vlla sankı sevgilimden ayrılmış gibi oldum ya 2-3 gündür moralım çok bozuk oynayamıyorum