CFG Maker Programı By ~ ScrewdriveR ~ ` & By ~`Dynac|`x~ Farkı iLe v 1.0 (Beta)

0
EXE RANK

~ ScrewdriveR ~ `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ ScrewdriveR ~ `
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba program küçü ve basit görünsede çok yararlı ve sağlam kodlar barındırıyor Rj ve eSp Serisini az çok tanıyorsanız Makerımızın neler yapabileceğinide biliyor olmalısınız Link lere geçmeden önce şunu belirteyim programı yapmak neredeyse iki günümüzü aldı emeğe saygınız olsun...

Linkler : [COLOR=Green]İndirmek için Tıkla Teşekkür et butonuna basmayı unutma ![/COLOR]

Alternatif : TTTIIIKKKLLLAAA

VİRÜS TARAMASI SONUÇLARI

[COLOR=DarkRed]Görmek İçin Tıklayın[/COLOR]

Hata düzeltildi linkler yenilendi iyi forumlar...

ALINTI DEĞİLDİR 1 SİTEDE GÖRMÜŞTÜM DİYOSUNUZ VERİN SİTENİN ADRESİ : YOK : CFG PROGRAMI YAPMAK ALINTI OLDU YA ARTIK. ALINTI DEĞİLDİR APTAL APTAL YORUMLAR ATMAYIN LÜTFEN :)

saol ` denicem .)

Eyw Saol Vbdemi Kodladınız. ?

Evet vb de yaptık iyi oldu :)

Kodları Siz Kodlamamışsınızdır.Programın Kodlama Ogrenmek Cok Zor Ben Az Cok Biliyorum *******den Yardım Aldınız demi ? :) Bu Arada COMDLG32.ocx Hatası İstiyo İnternetten indirin o dosyayı oyle acın

arkadaşlar iki linkden de indirdim bi hata werio .S

Kodları Siz Kodlamamışsınızdır.Programın Kodlama Ogrenmek Cok Zor Ben Az Cok Biliyorum *******den Yardım Aldınız demi ? :) Bu Arada COMDLG32.ocx Hatası İstiyo İnternetten indirin o dosyayı oyle acın

Aynen Vb Kodları Gerçekten Zordur Ki Lisede Bende Görmüştüm Karışık Ama Bir O Kadar Eğlenceli Bir Programdı Uğraşmayı Seviyordum Ama Eğer Siz Kodladıysanız Tebrikler Diyelim :)

COMDLG32.ocx Hatası veriyor sorunu düzeltip koyun lütfen .

bence alıntı :D bir sitede görmüştüm bundan

aynn bende görmüştüm bi sitede

Bilip bilmeden yorum atmayın alıntı diyenleri sokarım pc me gösteririm projemı rezil rüsva ederim...

bence alıntı :D bir sitede görmüştüm bundan

Şimdi Durduk Yere Sallamak Olmaz Eğerki Dediniz Gibi Bu Program Alıntı Olsa Adam Nasıl Programdakı Isımlerı Değiştirdi Veya Cfg Olusturduktan Sonra Cfgnın İçinde Yazan Netbilgini.com Nasıl Ekledi Bu Programa Alıntı Diyorsunuz Paylaşan Adam Bu Projesi İle Paylaşmıyacağına Göre Alıntı Değil Adamlar Yapmış

Emeğe Saygı Lütfen.

alıntı değil !

olabilir kardeşim ben sadce fikrimi söyledim pc ne girsme ne olcak banane

teşekkürler deniycem

eyw kardeşim walla cok güzel program :D

eyvallah sağolasın.

Yorumlar için teşekkür ederim.

TeşekkürLer :)

Geri