Cfg hakkında gerçekler.(düşüncelerim)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan idmanner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

idmanner

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
idmanner
Bana göre cfg gereksizdir.Cfg dediğin ayardan ibarettir.Herkes sanıyor ki bi cfg indircem bundan sonra king olcam 1 hs attıktan sonra king oldum derler.Ama bilek olmadan gerçekten hiçbir cfg sizi kurtaramaz.Wall cfg diye birşey olmaz çünkü wall yapabilecek ayar bilmiyorum.Kanları görme cfg leri de hiledir gereksizdir, sağır değiseniz.Beyler unutmayın Default demek lamer demek değil cfg m yok dediğimde herkes yalan söyleme diyor açıkça bunu anlamıyorum.Dürüst olmak gerekirse ilk başladığımda cfg kullanıyordum iyide oynuyordum ama 2 sene sonra bıraktım def oyanmayı başladım ve 1 sene ''lamer'' olarak tanındım.Ama şimdi alıştım ve gittiğim her sw da top15 1 si oluyorum.Belki aynı fikirde olmayabilirsiniz benle ama bir kere denemenizi tavsiye ediyorum.

Bunu yazmamın amacı hergün yeni cfgler yayınlanmasıdır.%99 % 1000 cfgler mantıklı geliyormu size?Bence Düzgün şeyler yayınlansın bu bölümde.

Bu konuyu yanlış yere yazdıysam birisi taşısın.

Kardeşim Doğru Diyorsunda Kendi Düşünceni Kendine Sakla Herşey Biliyor cFg Ne İşe Yaradığını Bu Yüzden Konu Locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri