Cfg Editor V3.5 (Cfg Yapma Programı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siyah35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

siyah35

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
siyah35
001_tt2.gif
001_tt2.gif

Sxe 11.8'de Geçiyor
Kullanımı Kolay , Kullanıcıya Hitap Eden Arayüzü İle Sizlerle buluştu...
salla.gif
hhaha
Programa Eklenen Yeni Özellikler
Cs Arkaplan Değiştiricisi Eklendi
Herkeze Coder Olma Şansı Verildi Ama Belli Ücret Karşılığında...
Codlar Değişti
Cros Özelliği Eklendi
AutoBuy Özelliği Eklendi Vs...
Resimler
123132.bmp

Resim 2
1212.bmp

12333.bmp

Linkler :
Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Cfg Edtr.rar
Yorum pls...
my offical adress : facebook.com\By.CoderEmreSu:drool:

inş . sağlam bişidir dandik dündikleri varda ..

Kardeşim program profesional version onu hazırlamak 1 ayımı aldı daha iyisi varsa cfg programları arasında soyle Cfg programında karşıma rakip arıyorum iyisini yapan varsa gelsin... Dünyada yok bu kadar ayrıntıya giren program...

Bu konulara Cevap Vermek konusunda Bayağı bir kararsız kaldım bu cfg işini utanmadan sıkılmadan piyasa-i hale getiriyorsunuz ya size birşey demiyorum bilen adam programla değil defult config ile yapabilir programa ne gerek var ? sen o 1 ayını böyle saçma,bozguncu,hak yiyici,adaletsizlik,beş para etmez şeylere harıcayağına neden başka şeyler'e harcamadın ? bana bu forumda herkezin zıd gittiğini bazen görüyorum 1 günde 30 cfg paylaşımı oluyor peki o paylaşımlar'dan hangisi birbirine benzemiyor ? Alias Bir kere Buy 'alışveriş' için kullanılan bir yazılımdır Sizler bunu çok değişik amaçlarda kullanıyorsunuz tecrübeli ve profesyonel liglerde'ki adamlar bu Yazılımı Sadece Buy için kullanır bana gösterin SpawN ki 8 yılını vermiş bir insan herkez arkasından yok wall yok aimbot yok şu yok bu diye atıp tutar onlarda olmayan şey SpawN'da var diye gururlarına yediremezler SpawN ben gördüm ve rastladım onun config'ini paylaşırdı bazı yerler ama doğru Config değil 1, SpawN Bunny Kullanmaz 2, Aimbot kodları kullanmaz 3, Alias 'buy' amaçlı kullanır 4, Setburst kullanmaz ki böyle bir ayar yok neymiş Sekmeyi azaltırmış Alla Alla ? Kim söyledi ki acaba sekme hususuna gelince o oyunun genelinde varolan birşey azaltmak için Sadece Rate Ayarları kullanılır Anlatabildim mi gelelim diyer husus olan 'Coder' kelimesine Buna Daha önceden açıklık getirdim Başkalarının kendine 'Coder' diye bilmesi için O kişinin Kodları kendi bulması gerekir ? Cfg'de Coder O-L-M-A-Z o adam mı buldu Bu kodları ? Bu oyunu yapan kişiler bulmuştur ve eklemiştir Alınmayın ama Sizler CFG'nin kölesi, Haksızların Efendileri,Adilerin önde gideni Defult ustayım diye Cfg kralı olan kişilersiniz 1 tane'niz bile SpawN ile Aşık atıcak güçte değil hiçbiriniz Esl,Cpl,Eswc,Kod5,iem5 Turnuvalarında oynamadı 8 yıl boyunca profesyonel turnuvalarda boy göstermedi sizler anca CFG diye bir şeyin arkasına saklanır anca onunla usta olursunuz örnek; 'Balyoz' bu adam kendine def diyor 10 gün sonra RC paylaşımı yapıyor bir bakmışım videoları sırf Cfg ile kaynıyor 1,5 bu yüzden bitti herkes cfg adam gibi oynuyan kalmadı ? 1.6 lanet olsun ki onada sıçradı onda'da Cfg diye bir illet var Cfg nedir ? açılımını yapıyım mı !

Gerçek Adı Configuration Yani 'Yapılandırma' Yani Kişinin Kendine göre Düzenlediği ayarlara Denir Kısaltılmışları Cfg,Config'dir Ama sizin gibi adamlar bu Config'in içine Resmen ettiği için Artık Cfg'de hileden sayılıyor o kadar içine ayarlar konuluyor ki FX Fighter Bile bunun yanında böcek gibi kalıyor ! 100 Kb ? Vay Anasını be Ne var bunda bu kadar Merak ettim Bir gün indirdim Acaba Bu Cfg insanları ne yapmışlar diye bir açtım Neyle karşılaşıyım ! Full Alias + Acayip derecede Saçmalamanın üst düzeyi yani ? Vac,Setburst,para Neyse ? böyle bir kod gördüm ya para ? ne acaba ne işe yarar ki bu para birgün sordum CFG'den alıntılar yaptım adamlar cevaplarını veremediler ? çünki onlarda bilmiyor Yani sallama olduğu her halükar'da belli etti kendisini Ben bu konuya teşekkür Etmem çünki ben cfg düşmanı ve Asla Eşitsizliye Evet diyen bir kişi değilim Ben isterim ki Def ayarlar ile oynansın herkes eşit şartta olsun ama bu zamanda bu eşitlilik olayı zor gibi Bazılarınız diyecek ki büyük ihtimal onlarda Cfg'nin savunucuları Bana ispatlayın Hadı Cfg yasal diyin kanıt belge gösterin ?? varmı hani ! Şu usta oyuncu bile Cfg kullanıyor diyin ispatlayın ben Cs'yi bırakıcam ? Yemin Ederim Cs'yi bırakıcam varmı böyle yiğit birisi çıkmaz :) çıkamaz çünki o kişide Cfg kullanıyor Türkiye Cumhuriyeti dışında CFG Kullanan 1 ülkeye Nadir Rastlarsınız Ki burdaki 60 küsür ülke ?
Varmı Fransadan,Varmı italyadan Varmı Almayan Varmı çek cumhuriyetin'den Varmı Yani Nadir çünki ? Hileyide bu rus bozuntuları buldu ? sonra bizim Cfg abideleri onları bizim cs piyasasına sürdü ne oldu ? sonuç = Hüsran ! Yine 5 kill 1 Hs yok full Hs mermi sekmez ? bak bak bak Mermi Sekmez ? Enteresan ! Merminin Sekmemesi için en uygun koşul Düzgün Rate Ayarları,ping Az bir Server'dir Varsa iyi bir bilgisayar ? bunları bilen Adam ki Sadece Ben varım şu Netbilgini Camiasında Tek Def kasan kişi benim istiyenlerede atarım ! hiçde çekinmem neden çünki ben Hak yemiyen Dürüt ve Düzgün oynuyan birisiyim bu Cfg abidelerine gösteriş ustalarına Defim Ben ya diyipde 10 gün sonra Cfg,Rc, paylaşan çakma krallara daha çooook laf gelir'de yinede susuyorum, Burda Kendine 1,5 koruyucu meleği diyen bir şahıs vardı nerde o ? O 1,5 Meleğiyse Ben 1,6 Savaşçısıyım ! varmı hadi bakalım Burda kendine kral diyipde Cfg paylaşanlara söyliyecek söz dahi bulamıyorum Artık Kelime dağarcığım'da 1 tane kelime kalmadı Sövdüm uslanmadılar bir ton laf ettim yine uslanmadılar ne demiş atalarımız ' NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR' Anlatabildiysem ne mutlu bana ki ' anlıyan yine çıkmayacak, yine adaletsizliğe devam,

Paylaşım için Teşekkürler

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Geri