3
EXE RANK
*Dynamic
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.forumqs.com
evet beyler forumda kimse olabilir demedi.herkes olamaz dedi.ve *Dynamic bunuda yaptı.
BUYRUN YAPABİLEN YAPSIN HERKEZ COK KOLAY DİOR BUYRUN BEYLER Her zaman için emeğe saygı.iyi yada kötü kolay diyenlerinkini görmek istiyorum
Bu özellik sadece cFg ye hava katar
bu linkten rar ı indirin. hot dosyasını cstrıke sound ambience içine atın
berk.cfg yi cstrıke içine atın ve cs girin console a girin
exec berk.cfg yazın ve 5 sn bekleyin.sonuc ortada yalan yok bizde.alın teri var.buda kapak olsun diorm başka bişi demiyorum
kardeşim bu yabancı siteden alınmıs şarkı yabancı diorsanız istek parça verin onu koyarm
İSTEK ÜZERİNE ALIN SİZE ORHAN BABA
Upload.Tc - Free File Web Hosting
BUYRUN YAPABİLEN YAPSIN HERKEZ COK KOLAY DİOR BUYRUN BEYLER Her zaman için emeğe saygı.iyi yada kötü kolay diyenlerinkini görmek istiyorum

Bu özellik sadece cFg ye hava katar

tamamen kendi yapımımdır.aynısını yapabilcek varsa buyursun yapsın
bu linkten rar ı indirin. hot dosyasını cstrıke sound ambience içine atın
berk.cfg yi cstrıke içine atın ve cs girin console a girin
exec berk.cfg yazın ve 5 sn bekleyin.sonuc ortada yalan yok bizde.alın teri var.buda kapak olsun diorm başka bişi demiyorum
kardeşim bu yabancı siteden alınmıs şarkı yabancı diorsanız istek parça verin onu koyarm
İSTEK ÜZERİNE ALIN SİZE ORHAN BABA