Cfg Açınca Hata Raporu Veriyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mat4dor`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Mat4dor`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Mat4dor`
Arkadaşlar Bugün Öğlen İtibariyle Pc Bilinmeyen Nedenle Çöktü Ben Format Attım Tabi Cs Yi Kurdum Ama Orj Cfg mi Kaybettim.
Forumdan Başka Bi Cfg Aldım Cfgyi Açtım Oynadım. Sonra Cfg nin Ayarlarını Yapmak İçin Çktım Ayarları Yaptım Tekrar Açamadım Cfg Yi Hata Raporu Vermeye Başladı Başka Cfglerdede Aynı..

Yaptığım Ayarlar Bind Space +jump - cl_dy 0 mp_decal 0 bu 3 ayar.

Ss

[img]http://c1110.hizliresim.com/11/10/10/19224.jpg[/img]

Sadece 1 cfg ilemi deniyorsun başka bir cfg dene cfg'den değildir hl.exe yi değiştir öyle girmeyi dene yada yüklediğin cs dosyaları bozuk olabilir
format attım demişsin belki driverleri kesik kurdun ekran kartıdır büyük ihitimal bi kontrol et
ama Hl.exe değişmeni tavsiye ederim

iyi forumlar

Sadece 1 cfg ilemi deniyorsun başka bir cfg dene cfg'den değildir hl.exe yi değiştir öyle girmeyi dene yada yüklediğin cs dosyaları bozuk olabilir
format attım demişsin belki driverleri kesik kurdun ekran kartıdır büyük ihitimal bi kontrol et
ama Hl.exe değişmeni tavsiye ederim

iyi forumlar

Başka Cfglerdede Aynı. Hl.exe Denicem. Driver Olcağını Sanmıyoruz. Zaten 3 Tane Kuruyorum.(Ekran Ethernet Ses Kartı). Dediğim Gibi Daha Önce Cfg Açıp Giriyodum. Ama Ayar Yapmak İçin Çıktım Bi Daha Cfg Açamadım.

Şuan Cs Silip Yeniden Yükledim. Hala Aynı.

sene 2011 hala xp kullananlar var...

Aynen Xp Kullanıyorumda Arkadaşım Konumuz Bu Değil Cfg Açınca Hata Raporu :/

Aynen Xp Kullanıyorumda Arkadaşım Konumuz Bu Değil Cfg Açınca Hata Raporu :/

Tamam kardeşim anladım bilgisayarına baglanıp soruna bakmam lazım 2 saat sonra gelicem suan işyerindeyim tamammı

Tamam Teşekkür Ederim Zırtcığım :)

bendede bu sorun deil ama cfgyi aktif yaptığımda sağ üst köşede warning problem diyor sebebi ne olabilir açınca donuyor sonra tekrar aynı waka acilen bir yardım lütfen...

Normal yollardan oynamayı dene :) emin ol ki böyle hata almıyacaksın.

Geri