ceza şarkıları

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
[B]yerli plaka[/B]

Üstüme iyilik sağlık a Dostlar,
Ceza Rap yapar çok kötü toslar
Boxlarınıza Bakıma alın a foslar
Dostlarınıza yakın olun a be kozlar
elinize geçti neredesin a Popstar?
Lossva salonu ayakkabı boya kostar,
Az konuşana kurdele takacaklar,
Kara tahtaya da Ceza Yazacaklar.

yükselen ben değilim bak asansör, şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör, peşimde onlarca yalaka sahte post var,
eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar, bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle, bu ortam işte böyle, bu nasıl iş söyle, ipi kopmuş alemin, çivisi çıkmış dillerin, inadım inat giderim tersine dilim fenerim, yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim, yoksunum biçare kimi zamanda yalnızım, avare gezdim bak ne hale geldim, kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti, her bir yandan çektiler şu etime saplı kancaları, ve her gün engel ektiler belli var bir korkuları, bu yerli plaka korkutur, herkes sanar dengimdir, kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir.

nakarat

öyle dar bir yerdeyim ki dünyam bek küçüldü, tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü, pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı, benimle raks edenlerin kaçında var yürek, bir çok çakal rap�in önünde tek bilek, birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan, ve çok samimim dostlarımda var, en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece, çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi, gene de kapladı herkesi panik, buna tanık olan her genç tarihi yazsın, bir işe yaramazsa bu durur en alt katta, bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin, yükselirken ekmek yerken, yere düşerken saçmalarsın, hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz.

nakarat

dört koldan taciz çok belli bariz, makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss, farklılaşma çabası içine girdi herkes,
ghettolarda bile mohikan var oğlum, her bir kafada farklı ses, farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar, yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler, ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler, daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler, ömürde belli ineceğin o katta,
düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var, kader bu belli olmaz kaçıp gider yanından herkes,
zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler, bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın, ve rüzgarım hep esti, kısa bir not sazın içinde şeytan yok, 77 Üsküdar yani bu plaka yerli...

nakarat
plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,
ne olacak, yükselen ben değilim alçalan duvarlar.

[B]holocaust[/B]

Holocaust
Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton
Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar
Hep alt aynı don anlatırım ben derdimi yalnız eyy biminii microphone
Şimdi bana bir bakınız hadi muamelesi kesebilir haas** ve de muhammed ali gibi gelir asi
Bana bak beni gör vede öl vasi sesim hep duyulur tepeden bariton
Mekanım olabilir her an ozon yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone...
O oo bunu ben bunu sen şunu ben onu sen gülü ben günü sen fenomen olacak dolacak heryer
Menemen kıvamı balçık gelemem elemem dostumu göremezsem düşmanın postunu
Yere seremezsem rüzgar gibi esemezsem veremezsem kalbimi geri gelemezsem
Sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin
Amacına varamadın heryeri karaladın barışıda yaraladın acımadan aldın
Rüyalara daldın bal arısı gök karası istanbul kalem harp okulundan çıktı
En baba rap işte başına darısı
Ma mama.. .microphone unu getirsene bana baksana laklak etme sakın ha sen beni dinle
Kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdım ha
İhtiyacınız varmı yardıma hatalı rhymelar fatal rhyme la çatal olur ha yatacaktır yere
Bala banacaktır kanacaktır akacaktır rüzgar gibi esecektir geri gelecektir
Ceza etnik bir sentezdir bela teknik bir arızadır üç fazdır kanadı kırıktır
Taktik kuşkunun oluşumudur şu yaptığım rapteki uçurumdur. ..
Bak beni gör hadi kamil ol tepeden tırnağa sen hami ol rap e göz kulak oldum sende ol vede
Holocaust u gören insan ol arı gibi uç kartal gibi kon ne sen köle ol nede ben patron
Rhymlarım can yakabilir ha pardon eyy biminii microphone şimdi bana bir bakınız hadi
Muamelesi kesebilir haas** vede muhammed ali gibi gelir asi bana bak beni gör vede öl vasi
Sesim hep duyulur tepeden bariton mekanım olabilir her an ozon
Yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone...
Bana bak yo kalbini aç son atak yo muamele pak katarakt yo görünen köy bu dayak sözlerle gelen
Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir kabus gerekir
Fanus gibi g** deliğinize çikita bir muz sokulur bana bir bakınız
Akınız underground u kafanıza takınız yakınız aleve veriniz her yeri
Holocaust u görünüz gösteriniz işte bu hiphop gösterimiz yo allah rap in CEZAsını verdi....

[B]ceza sahası[/B]

Ceza çok bilinmeyenli denklem
Uzayin derinliklerindeyim ben
Eklemlerim ve dilim çelikten
Ben bir MC'yim karayelden esen
Kaplan sezgisiyle avini bekleyen
Çaylak Mc'ler altinizi bezleyip gelin karsima
Sizleri Bogaz Köprüsü'de düzmek borcum oldu
Hem Asya seyreder hemde Avrupa
Ceza mikrofonda yetti geçti üstünüzden
Ishal oldunuz pirlanta sözlerim yüzünden
Sizleri arkanizdan genislettim ki
Osurdugunuzda rüzgar essin
Basinizdan asagi guanoyu boca ettim
Ceza sahasi burasi
Sicak dikenli imkansiz girmek
Bana yönelen her lirik ulasamadan bitik
Burada yapilan acaba nedir ha dediniz
Anlatayim var olanin adini koydum Rap!
Gerisi filozofi Geride kalmis olana yazik
Her taraf çukur içi dolu kazik
içi dolu kazik

Önünü görmeden mi geldin acaba karsima 'lan'!
Anana babana bacina kanina, her kulakta ben 'lan'!
'C' ve 'E' ve 'Z' ve 'A' mikrofonu ve donunu indir
Bayanlar ve baylar hosgeldiniz sahama

Girme sahama kulampara pozisyon offside
Ben vezir sen piyon iyi bir hamle
'sah ve mat'
Politikacilari sevmem hile sevmedigim gibi
Gökte parlayan yildizim ayni çoban
Karsimda istilaci düsman Oscar'a aday
En iyi 'Domalma' dalinda ayni rolle hep nanay
Ordular yollayin bana tugay tugay
Inlesin karsimda hafif mesrep ruhlar
Mikrofonun Hannibal leckter'i konrtolde
Batidan fazla havlama
Rap'i ben kurtardim sen kendini kurtar
Döktügün bagirsagi yemisler kuslar ve kurtlar
Bosphorus underground benim sirtimda
Üsküdar saham,Sözleriniz ham
Ben senin pasan
Kilicimin ucunda kalacak kafan
Istilasi yok burasi benim saham

Önünü görmeden mi geldin acaba karsima 'lan'!
Anana babana bacina kanina, her kulakta ben 'lan'!
'C' ve 'E' ve 'Z' ve 'A' mikrofonu ve donunu indir
Bayanlar ve baylar hosgeldiniz sahama

[B]cesaretin var mı aşka (ft. gülay)[/B]

seviyosan aşkına özgürlük ver
hayat seni terkedip gider geri gelirse bilki senindir
geri dönmezse hiçbir zaman senin değildir
bir gün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem
alay edip gülermisin yoksa sende severmisin
konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesen

..........................

birgün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem

varmı cesaretin aşka bak şimdi kalbime param parça
göz yaşlarım karıştı yağmura damla damla sevdan kanıyor yüreğimde hala
kokun burnumda nereye baksam senin hayalin var orda
takılıp kaldım beraber geçirdiğimiz zamana bak gökyüzündeki dolunaya
gözlerime bakarcasına söyle bana neyin uğruna kıydın aşkımıza haa

hani benden başka kimse yar olmazdı sana
yazıklar olsun terkedip bıraktın beni tek başıma
canın sağolsun varlığın yeter bana ama şimdi mutlumusun
uzaklarda yaşıtlarımızın hepsi oldu hatıra arada sırada hatırla unutma sen beni çoktan unutmuş olsanda sevdam sonsuza kalbimdesin hala paramparça resmine baktıkça damlıyorum uzaklara aklımdan çıkmıyorsun bebeğim ne olur anla anla karşılaştığımız ilk gün gibi geliyor adeta aşkın gözü kör ola öksüz kaldım yolunda senden sonra sevemedim bir daha bıraktın acılarla yalnız kaldım sonunda bir daha sew gülüm bir daha cesaretin warmı aşka warmı cesaretin aşka

........................

cesaretin varmı aşka çarpıyor kalbim bir başka
sende böyle sevsen keşke desen bana yar

cesaretin varmı aşka çarpıyor kalbim bir başka
senden böyle sevsen keşke desen bana yar

[B]araba[/B]

[Ayben:]
Top kimlerde bekler sağlam bekler ne mıc ayben de kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden hayır gelmezki bitmiş pilden, mikrofon bana emanet kimden yerden geçtim geçmem serden kaçmak isteyeceksin ama nerden benim adım ayben korkun benden geriye dönen yok gidilen yerden maval okumak isteyen yokki senden sonra gelecek dertler benden dökülen yaraları topla yerden yediğin goller fazla birden eksikleri toparlarsın içten değil bu söylediklerim ben içten bayram değil neden öptü enişten.

[Ceza: ]
Sana kimler el verecek bilemem gözünün gördüğü yetecek herkese bak merkeze dolduran herkeze er yada geç verecektir evleri paraları satın alacaktır paraları yaraları deşin hadi paraları peşin durduk ortasında bu paralelin ölümüne uçacak helikopterin perspektiften görülen dost yalanmış insanlık suçu terörist masum gezen insan gibi her yerde pesimist düşünceler sarmış hümanist tavrımızdan hiç hoş seda kalmamış sen sıvı halde kaldın ben impavize sen gaz oldun ben sofistike amerika savaş ister diye doldu bu sayfa arkamdaki tayfa teyyare misali havalarda risale kime yetmiş gerçek-lerin hepsini ansiklopedide bulmak mümkün zannedenlere tarih yazan insana sormalı bunları kalmamalı gerilerde gemilerdeki bekleyişin nedeni denizin yok olması kanlı etli yaprak dolması yediren solması gereken yegane kaktüs vaftis edilmemiş insanların hepsine lanet yağdıran insanların hepsine lanet yağdırmayan insanlara lanet.

[B]hız[/B]

kendimi bilemedim ama deme bana canımıda veremedim onu bunu denemedim öbülerim önerilerime debelenemedi engellenemedi dengeleri bozulana....
kenara çek kenara - *noluyo ya - beyfendi iyigünler - *iyi günler memur bey buyrun - yoldaki tabelaları görmediniz galiba - *ne ile ilgili - burda bu kadar hızlı rap söylemek yasak - *ya ben böyle bir şey görmedim zaten o kadarda hızlı değildim yani - yoo gayet hızlıydınız - hız sınırını aştınız kesinlikle - şimdi size ceza kesmek zorundayım isim ve soyadınızı aliym lütfen - *ceza keskinkılıç - siz daha önce uyarılmışsınız zaten hala aynı şekilde devam ediyosunuz - *o kadar hızlı değildim memur bey yani hiç bi şey yapmadım ya -bu son uyarınız bakın - *neyse teşekkürler iyi günler memur bey - (biminli mic biminli mic gel yanıma anlat derdini derman bulayım sana bana baksana beni dinle dinlemezsen hemen inim inim inle) - *aa bak millette hızlı hızlı gidiyo -uzatmaya gerek yok - *ama memur bey millette hızlı hızlı gidiyo oralara bak - bu son uyarınız buyrun - *iyi görevler memur bey - iyi günler.
Kendimi bilemedim ama deme bana canımıda veremedim onu bunu denemedim öbülerim önerilerime debelenemedi engellenemedi dengeleri bozulana kadar ama dikkat edin kendinize bana bakın hadi................

[B]2001 feat. sago k. & sahtiyan[/B]

ceza:
Bir kursun kaleme benzer hayat tek eksik silgidir anla insanlar kendileri yazmakta zannetmekte dunyanin gonlunu almak cok zordur oldurmek bir intihardir aldatmaksa intizardir kandirmaksa hep zarardir hep siyahtir fatalrhymer represent; gezegenime sahip olamadim ama yeralti benim olsun yildizlar hep yanimdalar dusmanlar hep yanildilar dusmanlar hep yarildilar 77 den beri her gun olumu gormekten biktim ben herkes bir kere olsun olmeyecek olan olumude gorsun herkes bir kere gulsun varolusun temeli sarsildi dikkat; cikarcilar taaruzda yalancilar zafere cok yakinlar ekmek aslanin agzindaysa sular benim kalbimde sahtiyan:
rapte melankoli sahtiyan geceleri uyku girmez gozlerime underground da kim var diye dusunurum her gece yaptigim en kotu sarki ***unuzu tavana vurduracak duzeyde arap collerinin derinliklerinde bulunur alcak duvarlari neredeyse sayisiz asirlarin kumlariyla saklanmis halde cokmekte olan dilsiz ve adsiz turkce rapi ali cengiz oyunlarina getirenleri esefle kinama gorevinde arkadan bizans oyunlari ceviren %90 salak turk halki belkide aziz nesin hakliydi gercek kurmacadan daha tuhafti olmayan sorunlari yaratan anandi hicbir buyucu beni kandiramadi tasinabilir gurur koruyucu tasinabilir yalan dedektoru oklittus kuramlar bos bakis acisi satilik ruhlar toplumsal yarilis cabasi sabah 6 ayazinda rap yarimadasinda afgan daglarinda amerikan tshirt u giymiyor diye vurulan cocuklara tasaklari olan teyzelere rap yaptiranlara gunde bir kere sahtiyan tok karinlara mistik caglarda olumde olur sok bunu kafana
mic check :
asar kim ki daglari farz i misal; gucunu has eden normlari sorunlari bes bini asmis zugurtun nallari kanlari akitan caninin kilici mikrofonun efendileri bogazin kara sularindan bulanik bakici rakici; bir buyuk icmiscesine kafaci rap ile kasici polimetrik lirikal kulak kabartici sen olsan ben kemirgen yirtici micro s check ik micro checkt i pimi bosphoritik uc mc dev aynasindan buyuteci gunese cevirdi insanligin dusmani rap ile civilendi mimlendi korun problemleri cozume erdi ermis lirikal pen ve ben yeralti gunesiyle eridi halil imin sulasyonu ucurumdan intikamini har eyledi

[B]sen oyna dilber[/B]

Fazla popüler olmak kaçınılmaz dinlendikçe
Popüler olmak amacım değil dinlenmek sadece
Fikri firar eylemiş senkron kaymış milleti kati
Sonuçsa beter yıllardır sahteler var sahnede

Başına anadolu kelimesini koyunca kralsın
Zaten disiplinde yok meyhaneci yıllardır doldurur
Korku filmi giibi tekerrür şenses seda tırmalar
Kumarbazlık diz boyu koçum iddaaya var mısın

Anılar oğlanca canlanır moralin bozuksa dinle
Depresyonda çıkmaya yaşar rapte yapma
Playback gitar çalmaktansa susarım daha iyi
Çok komiksiniz siz kuklalar oynayın bari

Kimin burnu daha iyi koku alacak acaba
Kim avına daha önce ulaşacak
Ahlaksız merhametsizin yanında kalmaya devam ederse
Maskeler düşer şakşakçılar yanında gider

Nakarat: }2
Sen oyna dilber biz çalarız
Alem bizi ister çengi gibi döner
Sanki bizler, oynatamayız
Titrer sayemizde tüm dizler

Killa hakan
Her derde girdim maydonoz oldum
Ağroldu başım kanlı kanlı yedim
İndirdim mideme ekmek aşım
Kaşım kaç kere açıldı yarıldı burnumda da kan

Yinede rap dedim yürüldüm
Açıkta hedefteyim her an
Şimdi bazı bebeler konuşup rapi kötülüyüp ezmekte
Ama haberleri yok ecel çok yakınlarında gezmekte

Adam dediğin adam gibi otur, adam gibi gezer
Hip hop dedi mi neden aklınıza hep kötü şeyler eser
Durun bi rahat durun hele rahat geri yaslanın
Elbet bi çaresi vardır kırıcaz bileğini kral aslanın

Paslaşın karanlıkta yada sisli günlerde haber
Kalan yaşar kurtulur derler ölenenin arkasında kader
Kimin işine geliyosa neyi nerde nasıl yapalım
Bugün domuz karga kuş, yarın başka bişeye tapalım

Ne olacaksa olsun
Bardağın rakıyla dolsun
Senin korktuğun yerde
Benim mekanım olsun

Dikkat istekler ihtiyaçlarımıza karşı
Gereksinimlerinde listesinde
Pek gereksiz olanın üstte yazılı
Biz denizde yüzüyoruz akıntı çok

Biz kerizmiyiz, helal peşinde koşuyoruz
Yada hapiste çürüyoruz
Ve de bi başka bakıyoruz
Bazen aşka dalıyoruz

Naaş omuzlayıp gömünce sanki ders mi alıyoruz
Öleni anıyoruz birbirimizi tanıyoruz
Genede düşene vururuyoruz
Bugün güzel birgün yarın nasıl olur bilinmez
Dünde yaşanır ancak bugünden bi ders alnmaz
Bugünde biticek elbet
İyi bir gelecek ister herkez
Benim rapim var başkasında zar hayatın ritmi dar
Benim sesim yürek benim tüfek değil dilim silah değil
Bu duyduğun benim yalan değil
Sessizlikten önce bence sen de bir nota ol
Belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol

[B]benim adım ceza (feat. dr. fuchs)[/B]

Elini çek sesini kes ceza, mikrafonda geldi iste senin karsina gözyasina bakmaz acimaz sana, bana alisman lazim artik bende varim. plakasi nefret ezip geçen araba, bilmiyorum nereden geldi sana bu para. bana hesap sormaya kalkmasin kimse, ezip geçen arabanin söförüde ceza. kendine müslüman olma ey evlat, sen ne kadar sert ben o kadar dert olurum basina bela adim ceza, nam-i diger keskin kiliç derler bana hedefimi delik desik eder geçerim, kiro bil demezler bana adim ceza. evet cümleler bu parçada basit, 2'ni ve 12'ni topaca çeviririm. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza. karisik kelime asiriya kaçirir hasari cümle basariya ulasir. ceza laflari sana savuranin adi ceza sözleri sana savuranin adi. bana bana baka baka kalma sakin mada fucka, deme bana sakin anlamazsin ölüm sana yakin. ama niye diye sorma bana bir hediye sana getirenin adi ceza ***üreni bilemedim. türkçe rapte senin saçmaladiklarini dinlemedim, mesaj gidecegi yeri elbet bilir. bir nefeste türkçe rap iste böyle söylenir, ıster ragga sana ister freestyle eger top ceza sahasinda ise cezanin doktora pasi ile baslar sut ve top aglarda. ameliyat masasina yat bakalim su anda mikrofon benim elimde. bu mikrafon senin eline yakismaz cezadan aldim simdi sira bende. keskin kiliç derler ona ceza, dikkat ette olmasin sana bir bela. doktordur sana bu sözleri seçen, nefretim olur sana bir cehennem. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza. hosgeldin okula ders bir vokal, ögretenin adi keskin kiliç ceza. benim sahnemden popçular insin, rap müzik sevmeyenin üzerine binsin. alsana alsana nefret, türkçe rap'de nefret en büyük kuvvet. aksini idda edenler varsa, benden var sana freestyle'a davet. yanliz dikkat et kilicim mikrofon, sahne ve sokaklar bea geliyor kaçacak delik ara selam bize dost olana nefret'ten, söylüyorum sana benim adim ceza. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza. nim için bir ring. dong sesiyle iste maç baslar,acimasiz sözler beynine çarpar. ohh diyen ben olurum ahh diyen sen, cezkaranliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza.

[B]ceza - 2001 (ft.sagopa k.&şahtiyan)[/B]

ceza:
Bir kursun kaleme benzer hayat tek eksik silgidir anla insanlar kendileri yazmakta zannetmekte dunyanin gonlunu almak cok zordur oldurmek bir intihardir aldatmaksa intizardir kandirmaksa hep zarardir hep siyahtir fatalrhymer represent; gezegenime sahip olamadim ama yeralti benim olsun yildizlar hep yanimdalar dusmanlar hep yanildilar dusmanlar hep yarildilar 77 den beri her gun olumu gormekten biktim ben herkes bir kere olsun olmeyecek olan olumude gorsun herkes bir kere gulsun varolusun temeli sarsildi dikkat; cikarcilar taaruzda yalancilar zafere cok yakinlar ekmek aslanin agzindaysa sular benim kalbimde sahtiyan:
rapte melankoli sahtiyan geceleri uyku girmez gozlerime underground da kim var diye dusunurum her gece yaptigim en kotu sarki ***unuzu tavana vurduracak duzeyde arap collerinin derinliklerinde bulunur alcak duvarlari neredeyse sayisiz asirlarin kumlariyla saklanmis halde cokmekte olan dilsiz ve adsiz turkce rapi ali cengiz oyunlarina getirenleri esefle kinama gorevinde arkadan bizans oyunlari ceviren %90 salak turk halki belkide aziz nesin hakliydi gercek kurmacadan daha tuhafti olmayan sorunlari yaratan anandi hicbir buyucu beni kandiramadi tasinabilir gurur koruyucu tasinabilir yalan dedektoru oklittus kuramlar bos bakis acisi satilik ruhlar toplumsal yarilis cabasi sabah 6 ayazinda rap yarimadasinda afgan daglarinda amerikan tshirt u giymiyor diye vurulan cocuklara tasaklari olan teyzelere rap yaptiranlara gunde bir kere sahtiyan tok karinlara mistik caglarda olumde olur sok bunu kafana
mic check :
asar kim ki daglari farz i misal; gucunu has eden normlari sorunlari bes bini asmis zugurtun nallari kanlari akitan caninin kilici mikrofonun efendileri bogazin kara sularindan bulanik bakici rakici; bir buyuk icmiscesine kafaci rap ile kasici polimetrik lirikal kulak kabartici sen olsan ben kemirgen yirtici micro s check ik micro checkt i pimi bosphoritik uc mc dev aynasindan buyuteci gunese cevirdi insanligin dusmani rap ile civilendi mimlendi korun problemleri cozume erdi ermis lirikal pen ve ben yeralti gunesiyle eridi halil imin sulasyonu ucurumdan intikamini har eyledi

[B]anneme[/B]

Gözlerim ateşle donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah!Islak gözlerin üstüne nur gibi kar yağmış bahçesinde solmadı tek bir çiçek bile kuru kuru gitmek olmaz bir dilek dile!Ölümün önüne geçmek olmaz yok isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz!İlk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim ayım meleğim yıldızım!

[B]3 atlı 7 katlı[/B]

CEZA:

Bir adam bir ormanda başka bir ayıya rastlar
Uzaktan akraba çıkar ve biraz laflarlar
Güneş süzüldükçe aşağıya boynuzları parlar
Taşağıyla oynar o bir ****** ve küstah
Ne desek bu garibe büyücü bu pezevenk
Ağzına pelesenk vurmayı mı denesek
Yada günaha girme biz hurmayımı yesek
Ayı bey akıllanmaz daha ayısı gelecek
Kaldı karanlık mağarada bir başına
***üne yedi tekme o yağlı kıçına
Başına ye puşt kendi elini zik
Yaşın olmuş artık kırk
Beynin yok yerinde
Benim kuşum öttü diye kıl döndü ***ünde
Ucuzluktan aldım seni gördüm eminönünde
Benden istemişti sıçtım senin evin önünde
Osurunca yıkarsın dağları koca ***ünle
Son gül iyi gül hadi kahpe gül
Yüzüme bakta konuş sen yarım sandavüç
İradenin sınırı travestiye denk hoşt
Kalitenin hası bu hasımı sen olan puşt
Kaşınır senin gibi bi çoğu ve elirderse
Kalır başıma niye çünkü benim evin delisi
Akıl başa gelmez çünkü bu bana ters
Sakındıkça geldi dert belki buda biter
Önemin neki senin için boşver yolumu kes
Kesebilirsen gücün yeter ise burdayım gel
Çükünü keserim ama kafanı geçerim es
Sen hani pişi gibi piştin lan et hadi pes...

[B]rapstar[/B]

Türk lokumundan yer misin bu rapstarin derbisi
ve de hiç kan akıtmaz mermisi
beni görebilecek misin abisi
herkes piyasada bir ben eksik bir popstardan da neyim elsik
sizi bilmembence fazlam akıldır hadi kalkta bak lan
Nerede kaldı bak nam şöhret ve şan
dersi olmaz
sıra herkese gelecek gibi önce mikrofonu tutmayı öğrenmeli bunu bilmeli
herkes bir şey zannetmeli seni
beni deli gibi görebilir ama yenemezsin
bana geri dönebilir ama gidemezsin
ben pabuç bırakmam eğer ben bir rapstarsam
limuzin bol para süper modeller hem populer hem sansasyonel hm boşver abi kalsın
iyiki bir popstar olmadın birdenbire kendini bozaktın
içki sınırsız etmiş arsız bunu ben bilemem sen bulacaksın
her biri birbiri ardına hırgür vırvır hergün dayanamdım
eskiden erkekmiş tanıyamadım siz bize getirin biz karalayalım
Dikkat et bu rapin faslı mikrop kapma dilim paslı
patlak clublar beni kastı
bu çatlak seslere suikastti bu...

Benim üstüme gelmeyin artık yeni bilim olacak hiphop
bunu görmezden geleceksen ekseninetrafında dön sen
dengen bozulur sersem yere serilecek her flowunuzaynen yengen
televizyon dizi karakterlerimi adam edecek bizleri
roketle atmadılar beni doğuştan bir yıldızdım basamakları tek tek çıktım
umurumda değil ki star olmak basın bak bu yeni basım
yeni bir nazım becerebilen çok yok çok detone ve çok fazla cover var
sorsan işi bilen onlar anırmakla rap yada rock olmaz
yapılan hatalara hep bir ört pas en korktuğumdu benim
o üç faz
ve tek pasla yenebilen bir cambazdım her yalana bak bu gönül inanmaz...

hala meclisim ala ben bulamıyorum hiç mana
ala olan bu raptir bu duyduğun rapte tektir
anladıysan yuh sana bu sesle bence git ve top sektir
mecazi anlamlar kötektir nam ı diğer ben ceza

[B]feyz al[/B]

=verse I=
Vakit az ya da çok nakit al cebe sok para var ya da yok.Filozof Dede Korkut'u ite kaka sorma kitabi birak orda bu tarihe lanet olsun alakok gibi ol Holocaust'a bir son bana kalsa muson yagmur yagsin alevinizde sönsün savasinizin serefi yok seref o savasi çoktan terk etti bok koktu çok.Panik atak oldu bu toplumun oglu ve kizi gelinim ol,kizimi satamadim anani getir kaynana kaynadi isini bitir nasil olsa sana kari bol.Sonu karakol kani donmus bir kara dul mahremiyeti yok mahkemesidemi yok acaba bu isin fisini çekip isini bitirin yeter cezasi bu rap ve birazcik keder.Kimi tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar ya da kalpazan olup okutur o paralari kimi rakinin dibine vurur önünü göremez o bir erkek olur.Takim elbise onun üniformasi yarin herkesin delikanlisi körfez kan gölü bunu bosver röntgen daha agir basabilir.Sag duyu yok bosken bile hosgörü kalmadi sen tokken ben tokken ama çogumuz açken Anadolumuz hos hep kara duluda def et hadi zehiri sokma karikatürümü bu memleketimin ha?Kendi kendimize gülüyoruz acaba neden? Gerilim hat safhalarda. Deliren bir toplumdur bence ufuktaki görülen.
=naKaraT=
FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR[x2]
=VERSE II=
BANA YAZDIKLARIMIN ANLAMINI SORMAYIN YAZDIKLARIM BENIM ZATEN ANLAMIM MUHAFIZLARINI ÇEK BE MAHMUZLA VURMA GAZETECI KUYUMU KAZMA HIÇIM BEN NIÇIN RAPIM VAR BU SÖZÜ NIÇIN VE DE AHINI ALMAM HIÇ BI PIÇIN BENIM IÇIN AND IÇIN RAPI SAKLAYIN DIL UZATANIDA BIÇIN BİR AVUCUK ABAZANIN ALEMI BITSIN BI ÖPÜCÜK ISI BITIREMEZ OLDU O DUDAGINA UÇUK KONUP KULAGINA KÜPE VE DE AYAK OLUP AÇIN GÖZÜNÜZÜ DIK DURUN GÖZÜ PEK OLUN KICK VURUN BEN COSARIM ZAFERE KOSARIM AKIBETIMI BOS VERIN OLUN SIZ EMIN VICTORU YAKIN BU ILK TURU RAPIN TEPENININ ÜZERINDE PIPI GIBI TEPIN BAK HADI GERIN VE KELIME DAGLARI DOLU ALMA ELINE SILAHI TOPLUM MAHVOLUR MAHVEDICI CIVARKA VAR MI MARKA HEPSI FARKLI FARKLI BABALARI KANLI HAKLI KAFALARI KOLPA KASTI ASTI BASTI MASALINA INANANI BOL KASTI BENI BU ROL YORDU BENI BU YOL OLSUN VARSIN EZELDEN BERI MI KASTIN EKSI SÖZLÜKTE YAZILIR KANSIZ YAPACAK KISI YOK YEMEGIN IÇINE SIÇSIN DELI BEN OLURUM AKILI O GIDIP ALSIN KOSUYORUM BANA NE KI LAN O GERI KALSIN BESLE KARGAYI DA GÖZÜNÜ OYSUN BU GECE GELIP BENIM SON SÖZÜMÜ DUYSUN AILEME DOSTUMA SELAMLAR OLSUN BENI SAVASA SOKTULAR KOSTURDUM
=naKaraT=
FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR[x2]
=verse III=
KIMSEYE BENIM IÇIN ÖL DEMEM BELKI DERIM BANA Bİ BUSE VER AMA BU SEFER ÇOK KIZGINIM BEN SAKINIM BEN MUTEBER EY RIYAKAR EY DÜZENBAZ EN HILEKAR HADI BI YAKLAS HER YERDE BI ISYAN VAKASI VAR HER DERDE BI DERMAN BULUNAMAZ SÖZÜM ONA FELEGINI BULDU DONLA KOLU KOPTU VE GEMISI BATTI KOTU IRTIBAT TUT ITIBARI VAR PUT GIBI TAPAR ONA FIRAVUN GIBI SAPAR ONA PIS SENI HADI BANA DISS YAP BU NE BIÇIM ISYAN BU KOCAMAN ISTANBULU SANA DAR EDECEK OLAN ADAMIM BEN BU RAPLER YÜREKTEN GELIR SEN ISE KAÇ!SEN BENDEN BENDE SENDEN FARKSIZ DERKEN BEN SENDEN ERKEN KALKTIM BIRAK BENDEN GELEN RAP AKSIN KALEM YAZSIN SEN SUS BAKIM HOP!!KALEM ELIMDE ARKADA YÜKÜM ÇOK KALEME SAYGIYI GÖSTEREBILEN YOK YAZDIM HEPSINI VE SAVASA KARSIYIM AMMA DIKKAT ET EVLAT CEZANINDA BI KARA LISTESI VAR MR.DUBA DALI GIBI YASAYANA DAR SOKAKLARDAN SELAMLAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR
=naKaraT=
FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR[x5]

FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL...

[B]panorama harem[/B]

Bu hayra alamet olmayan bir track sizin için bu türküler pespaye hale gelmis tayfalarsa isyanlarda mantikli cümleler bir araya gelememis ve misyonerler bu pervasiz isteyisler sizin eseriniz kasimda ask bir baska su anda proleterden kulagina titresimler emitasyon vaatler hepsi sizden ve mikrofona haram kusan bu ceddin torununa zehirli zemzem veren dervislerden bikan dertli gençlik ölmek bile parayla parayla satin alinan bu topraga gömülmek haram yaram derin tamam kanar yarim kalan sabir tasimda eritilir zaman kayan bir yildiz atmosferse bendim sistem etkilendi sistem ertelendi bizden gelen fikirler dayanaksiz teori çürütür siyah çiçekler çoksa eger korkun ölümün günüdür

[Nakarat]
panorama harem felsefemin yeni penceresi bana pense verin disleri sökülecek her serserinin bu size olacaktir son seferim söyle yeni jenerasyon çok mu mutlu sence çok konusma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmus her bakista kara para pençe hançer saplanmis bu kalbe fayda etmez akçe bana bi baksin beni bi görsün beni bi duysun dostlar dogru yoldan çiktinizsa ecel kolay toslar gemide kaptan olsun karada boktan olsun ister sisler hiçte bitmez insanoglu hep yer ister

günahla ekilen tohum kabusla irkilen toplum ne yaptiniz bu gençlik için ha tarihle övünün dövündük her ölümün her yenilginin ardindan alinan ders ne kader ne bela basimdan eksik olmaz balik mi basta koktu yoksa baligin basi mi koptu baligin basina geleni pismis asina bakta gör sence bir ömürün sonu mudur asitli mide içinde bok tasir bu insan söyle bu kibir neye niyet niye kismet neye namzet bekler benden ama sahte gülüs ifaden mimiklerin istanbul bu vahadaki sarayi liriklerin hepsi çalisacak hepsi basaracak bu bebeklerin

[Nakarat]

[B]ben ağlamazken[/B]

Ben Ağlamazken
Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü
Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben
Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara geçtim
Her zaman gülen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim
Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm
Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile
Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim hep ölmüş
Her zaman savaş felaket herbir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim
Ben hiçte dalmam derde...
Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken
Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler
Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken...

Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba
Ancak başta söyleyeyim bu sancak devrilmez salıncak koptu
Zincirlendi idealizm hep sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar
Sarayda kaldı naralar değerli oldu mağralar
Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok
Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok
Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe
Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi
Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel ağlamazken geldi...
Resmedil ve resmol kansız rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol
Varsa yoksa petrol kaybeder her despot underground da yektik hem efekttik
Renkli dünyamızda yok güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik
Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram
Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı
Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet
Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde
Dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek savaşma gerzek anlaşmış herkes
Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen
Felaketi bir bilsen istemezdin erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken...
Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken
Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler
Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken...

[B]önce kendine bak[/B]

ben bir aygır, sen bir taysın& bırakın ulan ses yankılansın& ben gerçek ama sen yalansın&
ben maykıl sam sende ceksın& kaldır benim için orta parmağını& ekşisin ama insanlığın eksik&
yazarım ben kalemim dik neyzen dedi kalk hepsini...

türk yada kürt, alevi yada sünni, laz yada çerkez, fener yada cimbom& biz puzzle ız, biz anadoluyuz, biz bölünemeyiz, bak bu plaka yerli&
ermeni, rum komşumda çoktur ama aramızda hiçbir problem yoktur& politikada savaş olsa bile geçinip gideriz bize göre hava hoştur&
bizde akıl var benim gibi düşünen çok& bizi bölmek isteyen var, bizi bölebilecek olan yok& bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız&
biz birlikle özgürlüğün tadını almış bir toplumun torunuyuz& yaşasın barış, yaşasın özgürlük& siz boşverin rap mi ki sorununuz&
plakam yerli, dilim türkçe, sakın ürkme& beni bir duy ve 77 den beri burada ektiğimi biçtim sadece& gözüme, bak sözünü tut, savaşa yok de&
hadi silahı bırak, yaşamana bak hayat zor& karalamadan, kalpleri yaralamadan& bakıyorum yolu yarılamadan uzuyor adam&
kısa yol çok bal tutma parmağını koparırlar& balı çalana kovanı hediye eder sana bir su dahi vermezler& akbaba gibi uçar hep konuşurlar&
emeğim çok ve ben amelede oldum& kanadım yoktu ve ben rap e kondum& kalp sazının bam telinede vurdum, 77 de burada doğdum...

nakarat

göz, gez, arpacık, apaçık görünen bir manzara& bunu kastetmedim ama nişan al ateş; toplumdaki boş felsefe&
kovboy gibi yaşamaksa amaç, gidin amerika sizi bekler& dilediğinizden fazla şiddet ve cinnet, paranoyalar kaos ve hiddet&
rap amerikan markasıysa, cep telefonunuz ve pantolonunuz& amerikanvari dizilerinizle hepiniz sex and the city desiniz&
yüzünüzü gerdirip önünüze bakmayı unutun& pek çok serseri geldi geçti, şimdi hiçbiri yok esti bitti ama gör bak ben gene buradayım&
zarar yerine ilham veririm ben& karakterim bu hızlı karar veririm& bırak benide gideyim der gibi bakar boş bakan gözlere bu gözlerim&
ne başbakan nede şaklaban olmak istedim& yapacağım en iyi işti rap herkes işini yapsaydı zaten ekşimezdi bu kadar hiç&
ab-ı hayat suyundan içmiş gibi yaşıyor herkes& sanki kafaya dikmişçesine yaşıyor herkes& yerli plaka onu ezmez sanıyor&
yeryerinden oynarcasına gelen rap bu bak& masaya bir tabak daha koyun& ama benim etimi yemek zor oyun, çünkü ben bir kurdum siz koyun...

nakarat

faşist düzlük avrupanın rasist yüzünü gördük pasif takılıp ürktük& nazilere özgürlük veren avrupa teröristleri hadi yakala git&
skandal yaratır iskandinav, tıkandı bak yol bok gibi provake ol& sıradaki kim bush gribine de bir çare, sıradaki biz kuş gribi bahane&
handikap çok, her taraf blok, tıknefes olduk aydınlık yok& fenası var beteri bol aynı bok, barışın olduğu heryer genede kof&
kim duyarlı, kim uyanmış, kim kurallı, kim yalanmış& hiç kimse yüzdeyüz suçlu değil, hiç kimse yüzdeyüz masum değil&
tospembe barış hayallerine birkaç satırda benden eklensin& din, dil, ırk ayırmadan gençler kenetlenip sulh u bilsin&
hatırla, kalender olan gönül envayi çeşit yoktu& bu memba kuru, suya bel bağlayan erkek bir gün kefenini giyer yada bir çulha...

nakarat

ben bir aygır, sen bir taysın& bırakın ulan ses yankılansın& ben gerçek ama sen yalansın&
ben maykıl sam sende ceksın& kaldır benim için orta parmağını& ekşisin ama insanlığın eksik&
yazarım ben kalemim dik neyzen dedi kalk hepsini...

[B]med cezir[/B]

Şair olmak isteyen bir gezgin
Yaşama hevesi kalmamış bir bezgin
Bezirganın önde gideni zengin
Rengi kalmamış ki kiminin
Engin denizde lodosa yakalanan bir gemicinin
Yaşamı hep çetin, metanetin de sınırı var beyim
Kimisinin mutluluğu bir resim, kimisininki dört mevsim
Kelebeğin ömrüne bedel bir geleceğin
Getirecek hediyesi nedir ki ? bilemedim
Vay haline elekte elenenin
Hayata ağlamaklı başlayan bu insanoğlu gördü geleceği
Bir dilim ekmeğin sonunda bedelinin de alınacak olması gibi
Düşünenin
Düşenin de dostu olmamış ki batanın olsun
Müttefik de belli değil ittifak da
Mutlak mücadele kazanmak, zafere koşmak
Yenilince ağlamak, yenmek için hile yapmak
Her sonuçta pay kapmak dünya kuralı olmuş
Taştan bozma kalplerse hep kanla dolmuş

[Nakarat]
Kanadımı kırdılar uçamadım anne
Savaşa soktular koşturdum
Kalbini açamayan herkesin aklına
Eğriyi doğruyu ben soktum
Sonbaharda dökülen yapraktım
İlkbaharda geri geldim ben
Aileme dostuma selamlar olsun
Gökkuşağındaki bir rengim ben
Yağmur sonrası güneşim ben

Zamanda yolculuk beyinde meşgul edebilir
Fakat objektif olmaz
Zararı yoktur yararı olmadığı gibi
Benliğinde kaybedilen her şey
Benliğinde kaybedilen her şey
Hesap masasında olabilir yalnızken
Utanma aç kalbini gir topluma
Göster haydi kendini ve 'buradayım' de !
Savaşı kaybetme yürüme geriye, dönme
Bak ve ileriye ilerle
Hisset deliğe düşme, dönme deliye
Karaya boyanan adamın boynuna ilmeği geçiren cellat'a
Biçare lanet - hayalet olana dek
Beklemek mi gerek acep ?
Çarkı dönmemiş ki feleğin gözünün yaşına baksın
Gözümün yaşını alsın
Kanımı canımı alsın ancak canımı yakmasın
Azap çeken gönüllere, kül olan tüm kalplere yağmur yağsın
Kalp dağlayan tüm eller kalpleriyle dağlansın
Kalp karalayanlar yansın

[Nakarat]

Koşturmak boş durmaktan iyidir
Boş durmak boş koşmaktan yararlı
Hoş tutmak gönlü, yas tutmaktan çok zormuş
Yaşlanmak her dökülen yaprağın arkasından ağlamak gibidir
Hayatta erken emeklilik seçim değildir, kadere bağlıdır
Yazgıdır
Hayat ince bir çizgi, narin bir çalgıdır
Yüzlerce yıl emek veren insanin
Hasat zamanı ölü tohumları mıdır?
Her güne yeni umutlarla açılan gözler
Yalanlarla ağlatılan gözler
Dolanlarla aldatılan gözler
Bir güzel sözle güler
Akıtılan her damla ter yok oluşu engeller
Negatif değillerse, art niyetli değillerse eğer, bu böyle
Devam eder
Dilediğim her şey olmuyor
Çabalar bazen çok nafile
Nargilenin dumanına benzer hayallerim
Sadece beni zehirler ve uçup gider
Kafileler gibidir insanlar
Bazen seni seyreder giderler
Herkes kendine paha biçmiş
Bende karşılıksız bir çek
Emeklerim dostluktan yana, ama olmuyor !
Anneme sordum niçin böyle ???
Ama baktım o da ağlıyor

[Nakarat]

[B]panorama harem[/B]

Panorama Harem
Bu hayra alamet olmayan bir track sizin için bu türküler pespaye hale gelmiş
Sayfalarsa isyanlarda mantıklı cümleler bir araya gelememiş ve misyonerler bu pervasız isteyişler sizin eseriniz kasımda aşk bir başka
Şu anda proloterden kulağına titreşimler emitasyon vaadler
Hepsi sizden ve mikrofona haram kusan bu ceddin torununa
Zehirli zemzem veren dervişerden bıkan dertli gençlik ölmek bile parayla
Parayla satın alınan bu toprağa gömülmek haram yaran derin tamam kanar
Yarım kalan talan sabır taşında eritilir zaman kayan bir yıldız atmosferse bendim
Sistem etkilendi sisten ertelendi bizden gelen fikirler dayanaksız teori çürütür
Siyah çiçekler çoksa eğer korkun ölümün günüdür.
Panorama harem felsefemin yeni penceresi bana pense verin dişleri sökülecek serserinin
Bu size olacaktır son seferim söyle yeni jenerasyon çokmu mutlu sence
Çok konuşma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmuş her bakışta kara para pençe
Hançer saplanmış bu kalbe fayda etmez akçe bana bir baksın
Beni bir görsün beni bir duysun dostlar dogru yoldan çıktınızsa ecel kolay toslar
Gemide kaptan olsun karada boktan olsun ister sisler hiçte bitmez insanoğlu hep yer ister
Günahla ekilen tohum kabusla irkilen toplum ne yaptınız bu gençlik için ha tarihle övünün
Dövündük her ölümün her yenilginin ardından alınan ders ne kader bela başımdan
Eksik olmaz balıkmı baştan koktu yoksa balığın başımı koptu
Balığın başına geleni pişmiş aşına bakta gör sence bir ömrün sonumudur
Asitli mide içinde bok taşır bu insan söyle bu kibir kime niye kime kısmet kime niyet
Namzet bekler benden ama sahte gülüş ifaden mimiklerin
İstanbul bu vahadaki sarayı liriklerin hepsi çalışacak hepsi başaracak bu bebeklerin...
Panorama harem felsefemin yeni penceresi bana pense verin dişleri sökülecek serserinin
Bu size olacaktır son seferim söyle yeni jenerasyon çokmu mutlu sence
Çok konuşma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmuş her bakışta kara para pençe
Hançer saplanmış bu kalbe fayda etmez akçe bana bir baksın
Beni bir görsün beni bir duysun dostlar dogru yoldan çıktınızsa ecel kolay toslar
Gemide kaptan olsun karada boktan olsun ister sisler hiçte bitmez insanoğlu hep yer ister...

Geri