CeVDeToR`un yapTiqi v.cfg supeR bi$i... qL !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

C.roNaLdo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
C.roNaLdo

Link koysan iyi ederdin..

KiLit.# ~ qHiRech.

SA0LAS!N İLK YORUM BENDEN xD

SenDe saqoL ~ iLk cevapTa Benden.. ~ :)

tşkkler emeğe saygı.

BenDe sana yoRumuN iciN Tsk edeRim Tkrar saqoL ~

ben cfglerin bir yönünü sevmiyorum hane karanlık yerler aydınlatıldıya hg attıgın zaman aydınlık yerler tekrar kararıyor yane bi anlamda hiç bir işe yaramıyor

saol moruk ama denemicém .. ;)

Alias Dolu Ama Sağolasın !!!

sa0L bY `~ ExpreS`s dénéméyéJém Janìm êL!n~e saGLık beN de[F] ...

yaw şu lamer cevdetoru ne kadar adam bildiniz habuki sokaktaki yollu'dan başka hiçbişey değil .. düne kadar site hacklemesini yalvarıyodu zamanla ögretirim dediğimde direk engelledi sonra sitesine ddos yaptım ağladı siz hala cevdetor cevdetor isminde hayır yok bide kalkmış yok cevdetorun cefegesi cevdetorun bilmemnesi .. yalakalık iyi değildir .. kim olursa olsun cevdet olsun ahmet olsun memet olsun sexafon olsun .. bunların popolarını kaldıracağınıza siz bişeyler yapın sizin farkınız olsun bu lamerlerin istedikleride bu zaten " biz bişey buluyoruz kimse bulmadan sonra ekliyoruz millete bak bizi yüceltio " bunların düşünceleri bu sizi kullanıyo nie yaş veya mantık problemi olabilir .. azcık mantıklı olun büyüyün artık milletin onun bunun yalakası olmayın onlar bunu istio biri bize yalakalık yapsın istio yüceltsin istio ama siz ondan bişe istediğinizde afedersiniz g*t gibi engeli basıyo size yani uzun lafın kısası kullanıyo sizi bırakın cevdetmiş 2 qünlük taze kaşar ne zaman adam olmuş ...

sağoll--bide şu cevdetörün anasayfadaki cs 1.5 socl cfg sini bana bulsanız süper olcak...

HİPHAP bencede haklısın kardeşim.Yabancı sitelerden aldığı şeylerin işine cevdetor mevdetor yazıyor bizim türk gencimizde yiyor...

^.. haLa ceVdeT besLiosunz ? ..

yaw şu lamer cevdetoru ne kadar adam bildiniz habuki sokaktaki yollu'dan başka hiçbişey değil .. düne kadar site hacklemesini yalvarıyodu zamanla ögretirim dediğimde direk engelledi sonra sitesine ddos yaptım ağladı siz hala cevdetor cevdetor isminde hayır yok bide kalkmış yok cevdetorun cefegesi cevdetorun bilmemnesi .. yalakalık iyi değildir .. kim olursa olsun cevdet olsun ahmet olsun memet olsun sexafon olsun .. bunların popolarını kaldıracağınıza siz bişeyler yapın sizin farkınız olsun bu lamerlerin istedikleride bu zaten " biz bişey buluyoruz kimse bulmadan sonra ekliyoruz millete bak bizi yüceltio " bunların düşünceleri bu sizi kullanıyo nie yaş veya mantık problemi olabilir .. azcık mantıklı olun büyüyün artık milletin onun bunun yalakası olmayın onlar bunu istio biri bize yalakalık yapsın istio yüceltsin istio ama siz ondan bişe istediğinizde afedersiniz g*t gibi engeli basıyo size yani uzun lafın kısası kullanıyo sizi bırakın cevdetmiş 2 qünlük taze kaşar ne zaman adam olmuş ...

aynen bilader haklısın, benim listemde var bu eleman :) adminlik yaptığım forumdan eklemişti zamanında benden hack yardımı istemişti birkaç defa, benim takıldığım yabancı bi site var orada para karşılığı cs nin hilelerini satın alabiliyorsunuz, herkesin bildiği ogc'nin farklı sürümleri var. anlıcagınız ordaki siteden çalıntı yaparak paylaşım yapıyor :)

GuseLmis SaqoL :D

Cevdetmş Salla Amq Gidio 1000 1 türlü siteden topluo 2-3 cümle Yazıo Neymiş Benim Cfgem:@

haklısın hiphop hak veriyorum cfg içide alias dolu bi işe yaramaz sxe onları engelliyor silah sekiyor ondan ayagına tutunca kafaya gidiyor:):):)

indirmicem bu konu daha önce verildi ama emege saygı sagol

waLla kotu bir payLa$mSa mod arkadaslar konuyu kilitlesin...ama ben cfg isinize yarar diye koydumm x) yakında d2de bomba cfg sizlerle... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri