cefege kodırlar gelin içeri çok biliyorşanız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

sAwjer`o

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sAwjer`o
ule heç yaaa.! bunun çözümünü bulama helal olsun gardaş
ben cs 'i ters mouse oynuyorum Yani kontrol/reserve mouse yani ileri g0türünce aşagıya iniyo uçak oyunlarındaki gibi aşagı çekince yukarı kalkıyo ama nezaman oyuna girsem hep reserve mouse diyom bazen unutuyom falan cıkmak zorunda kalıyom bunun kod'unu verin baa cfg sonuna eklicem hade bakem görem kodırları

adam ters mauseci ya..

allahıma lazım ya oynanmıyo öyle sizin gibi :D alışkanlık olmuş

ben bir cefege kodır olarak ne yapılması gerektiğini biliyorum şöyle oluyo ki kod :
mouse;aşaa;ama_yukarı;ateş;aim_hedşat
fakat bu kod sxe geçmiyor çünkü çok pis aim içerikli kodlara bakarsan anlarsın zaten !

cfg execliyormusun execliyorsan execledikten sonra controls def. yap

execlemiyorsan config.cfg sil
oda olmuosa fix vardı berkin onu indir

ya anlamadınız ben ne cfg kullancem len .d zaten cs oynamıyom arada giriyom ancak ters mouse olması lazım aşagı indirince yukarı kalkacak size 5dk sonra anlatacam şimdi meşGÜLüm :D

meşGÜL o :D

Dediğinin Tek Kodu Var ! :
mouse_down_aim_hedşat_full_aim;aşşabakarken_hed_şat_yukarı_bakarken_hs_aşa_indir_yukarı_çıksın_ters_orantı_aim_çefeke
çefeke kodır fireduchen alıntı yapmaaa !

Config in sonuna ekle dediklerini yapar ama sxe geçmez ! aim içerikli +18

lan oglum ciddi ciddi ya .! yokmu lan

İlk önce şu hitabı züruuyetini değiştir. Başlığa adam gibi atki sana yardım edenlerde bu kardeşimiz adam gibi yardım istemiş deyip yardım etsinler.
Yardım edecekleri aşağılar gibi başlık atma.

Control / Reserve ayarlarını normal cfg dosyasıyla yapman imkansız. .fix dosyası lazım.
Yapacağın tek iş cstirke klasörüne git ordaki condum isimli dosyaları ve config dosyasını sil. Oyuna gir konsolu indir ve writecfg yazarak orjinal konsol ayarlarını geri getir. Sonra forumda araştırırsan bulursun yapılandırıcı .fix dosyasını arkadaşın biri upload etmişti yazın. Onu ara bul. İndir 2 defa tıkla üstüne hayırlı olsun...

ule ne bilim kodlar falan sanıyom :D

Hayır onunla alakası yok. CFG Coder dediğin kişilerlede alakası yok. Game Settings Fix dediğimız yapılandırıcı ayar dosyası lazım sana.
Derdini tam olarak bilmeden yardım konusu açmanı önermiyorum.

Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri