casTieL midir nedir :D vs benim kuzen işte gerçek vs :)

2
EXE RANK

~qioVinco`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~qioVinco`
benle uğraşmayın aim diyip kacdı demoya bakın

asdasd :D qL kuzenime qL vermeyen utansın Roi`de Jeu* | foruma damgayı vurup inaktif oldu hayde qL...

lan ibo slak dedimmi kızıosun bu salagı kım clana alsın bızım clanın ısmını batırmak ıcın elinizden qelenı yapıonuz ck koyuyoruz diemi böyle yapıonuz anlamıorum nese bişey yazmıorum siz böyle kendınızı büyük sanın ;)

lan ibo slak dedimmi kızıosun bu salagı kım clana alsın bızım clanın ısmını batırmak ıcın elinizden qelenı yapıonuz ck koyuyoruz diemi böyle yapıonuz anlamıorum nese bişey yazmıorum siz böyle kendınızı büyük sanın ;)

Lan Kaybol Git.Ad*****n Ghost Moviesi Çıkıyor Hala İsmini BAtırmak Diyor BATTI BATACAGI KADAR !!!!

Seviyenizi Koruyun Başarılar

Castiel Bizim clanda degil.Bizim clanın adını böyle saçma şeylere katmayın lütfen.

qL..!

boswer hüso takılsınlar

lAN İBO SALAĞI BÖYLE BİRİSİ BİZİM CLANDA YOK TOPİCE BAKABİLİRSİNİZ BİRDE UTANMADAN DPS YAZIYO HEY ALLAM MAL HERİF :@

ibo sen yanlış takılmışsın senin psikologa ihtiyacın var ya göz dokturunada caliente o bizdeki oda cladnan ayrıldı ok by

beni o ilgilendirmiyo konu açtınız yok castiel yendi bunu mendi bişeyer vs vs al yenmiş mi yenmemiş mi gör...ağlamayın...anlıyorum eziksiniz noobsunuz oynamayı bilmiyuosunuz çeyreğim değilsiniz ama bu kadar da olmaz...seviyeli yorum at!

Fps ye bak :D 142 qweqwe
qL.

1.olarak bana konuyu böyle aç dediler ben bilmem yorumları seviyeli at
2. olarak 142 fps :D asdasd o birden 30 a iniyo yine 70 oluyo habire oynak :D ss yi ben aldım bnm pc böyle adam karşıma çıkınca donuyo xd

İbo sülalede doğuştan bilek var herhalde knk. :D

:D evet kanka ne bilelim :D

xD hLL guzum hüseyin.

Geri