Carvalhal Maccabi'yi tanıyor

20
EXE RANK

` La[S]T.# ~ @FENA ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Beşiktaş’ın teknik patronu, Avrupa Ligi’ndeki rakibini izletme ihtiyacı hissetmedi. Carlos Carvalhal, “İsrail ekibinin neler yapabileceğini çok iyi biliyorum” diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi’nde, gruptaki ilk maçını Maccabi Tel Aviv ile Fiyapı İnönü Stadı’nda oynayacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Sorumlu Carlos Carvalhal,İsrail ekibini izlettirmek için yardımcısını görevlendirmedi. Daha önce Vladikavkaz’ın lig ile Eskişehirspor’un hazırlık maçlarını yardımcılarına izlettiren Portekizli hocanın, Maccabi için böyle bir şeye gerek olmadığını kurmaylarına söylediği öğrenildi.

Rakiplerin geçmişteki tüm maçlarını bir bilgisayar programıyla izleme şansına sahip olup Carlos Carvalhal’ın yardımcılarına, “Maccabi benim iyi tanıdığım bir takım. Bu nedenle İsrail’e maç seyretmesi için birini göndermeme gerek yok. Ben Avrupa kupalarında mücadele eden bu tür takımları takip ederim. İsrail ekibinin neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Onları iyi tanımam da Maccabi Tel Aviv’i rahat geçeriz anlamına gelmesin. Kesinlikle işimiz kolay olmayacak. Buna göre hazırlanmalıyız” diye konuştuğu öğrenildi.

Geri