Cankurtaran Robot

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Robo-Baywatch:Bağımsız olarak devriye gezen cankurtaran robotu suda 28 Mph hız yapabiliyor

B3B_36768086.jpg

Okyanusun dalgalarına yakalanarak yoruldun ve kafanı zar zor suyun üzerinde tutuyorsun.Aniden bilinmez bir kahraman görünür ve bu kahraman 4 ayaklı uzun bir yüzücü.Bu bir robot cankurtaran olan Emily.Ona tutunursun ve seni güvenli bir şekilde kıyıya geri çıkarabilir.

Bu yaz,Emily(acil durum cankurtaran kordon boyu için) tehlikeli Zuma Sahilinde devriye gezmeye başlayacak ve bu 25 kişi tarafından aralık ayında izlenecek.Bu operasyon cankurtaranlar tarafından uzaktan kumanda ile kontrol edilecek,fakat ileriki yılların modelleri ise boğulan kurbanı otomatik olarak bir insan kadar emniyetli bir şekilde kurtarabilecek.Cankurtaran, Emily�yi sadece dalgaların içine bırakacak ve Emily sahip olduğu sonar cihaz sayesinde suyun altını tarayarak yüzücülerin zor durumdaki hareketlerini bilgi havuzundakilerle eşleştirerek kurbanın yerini saptayacak.Bu elektrikli alet tıpkı bir jet ski gibi 28 Mph(yaklaşık 48 km) hızla dalga darbelerine karşı bile bilgisayarı tarafından sürülebilecek,flotation(su üzerinde kalma) aletini kullanarak kendi kendine bir kurbanı normal bir cankurtarandan 6 kat daha hızlı kurtarabilecek.Robotun kamera ve hoparlörleri aracılığıyla kıyıdaki cankurtaranlar kişiyi rahatlatarak insani yardım beklemesi veya Emily�e tutunarak kıyıya gelmesi hakkında bilgilendirecek.

Hydronalix�in CEO�su olan Tony Mulligan otomatik verisyonunun gelecek bahar $3500�dan satılacağını söylüyor.Bu Arizona şirketi robotu geliştirerek cankurtaranlarla birlikte çalışacak.Emily�yi test eden Zuma sahili cankurtaranı Brandon Chapman ise �Birçok cankurtaran hayatlarını okyanusta geçirerek nasıl davranmaları gerektiğini öğreniyorlar.Bu tecrübeyi bir bilgisayara veremezsiniz.� diyor ve ekliyor �Fakat benim bir sonarım yok.Denizin dışında olursam ve Emily bana suyun altında olup bitenleri söylerse oldukça mutlu olurum.�

Geri