can sıkıntısı(felaketin başlangıcı)

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
adım soner bir gün evde yalnız kalmıştım yapacak hiç bir iş yoktu evimiz mezarlığın hemen yanındaydı ve büyük babam her gece mezarlık ile ilgili hikayeler anlatırdı ne zaman mezarlığa gitmek istesem annem büyükbabamın hikayelerini aklıma getirir oraya gitmemi engellerdi ama bu sefer öyle olmayacaktı annem evde yoktu saatte epey geçti ya can sıkıntısından patlayacak yada oraya o mezarlığa gidecektim.hemen evden çıktım mezarlıkta yürürken sesler duydum ''kurtar bizi kurtar bizi daha yaşayacak günlerimiz var''diyordu korkmuştum sanki birileri benle konuşuyordu eve gitmek istedim ama mezarlığın kapısı kitlenmişti o ses kulağımın içinde yankılanıyor her seferinde dahada yakından geliyordu bir mezarın yanından geçiyordum küçük bir mezar tam o sırada kucağında 3 çocuk olan bir kadın bana'' kurtar onları daha çok küüçkler'' diye içli içli bağırıyordu yanına ylaştım çocuklardan birini almak istedim ama olmuyordu çocuğu tutamıyordum ne zaman elimi uzatsam içinden geçiyordu koşarak uzaklaşmaya çalıştım ama ne kadar koşarsam koşıyım uzaklaşamıyor hep aynı yere geliyordum kucağındabebekler olan kadın birden mezara girdi kurtar kurtar diyerek ve ağayarak yok oldu ne olduğunu bilmiyordum apmak istemesemde mezarı açmaya başladım 3 bebek vardı ve nefes alıyorlardı ne olmuştu neden bu bebekler burda nefes alıyordu bilmiyordum ama bunları düşüncek zaman yoktu geri koşmaya başladım bebekler kucağımdaydı ve mezarlığın kapıı açılmıştı kapıdan çıktıım sırada bir ses daha teşekkür ederim dedi hemen eve girdim nefes nefese kalmıştım işte o anda büyük babamın bi hikayesi aklıma geldi hikaye üç çocuğunu diri diri gömüp sonra pişman olmuş ve kendini öldüren bir annenin mezarının bu mezarlıkta olduğu ile ilgiliydi belkide bu hikayeler gerçekti bebekler yok olmuştu kucağımdaki bebekler gitmişti annem eve geldiğinde anneme olanları anlattım bana inanmadı ve yarın kazada ölen teyzei ziyarete gideceğini söyledi annem gitti ama geri dönmedi bu olayın üzerinden 3yıl geçti ama ben hala her gece aynı sesleri duyuyorum ''kurtar bizi daha yaşayacak günlerimiz var''

Geri