CaFCuFv11 İşte Burda..Kısa Süre Sonunda Sizlerle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

snnamksaf

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
snnamksaf
Duyuru:Uzun Zamandır Cs'ile İlişkimi Kestigim İçin Uzun Zamandır Paylaşım Yapamadım..Bugünden Sonra Gene Sizlerleyim......Bu Cfg Serimin Devamı Olan v11'dir..Güvenle KullanaBilirsiniz..

"alt" tuşu ile Sessiz defuse yapabilirsiniz.

Crosshair Rengleri İlerledikçe Değisir...

"cl_bobcycle 0.8" sXe nin engelledigi komutu geçmektedir.

"developer" sXe nin engellediği komutu geçmektedir.

Karanlık Yerler Aydınlıktır..

Ve Sayılmayan 10 Çeşit Özellik...

Ve Yanında Movie'Lik .Mp3 Hediyemiz:)

Link:cafcufv11 indir - Upload.gen.tr

pw rar:cafcuf

eYw emege saygı .

Her dakka cfg mi çıkarıyon kardeş bu ne hız 11 falan :D emeğine sağlık sağol.

Yok Be Kardeşim 5-6 Ayda 11.cfg Bu 11ci Cfg Uzun Sürdü..İşlerim Vardı....Yorumlar İçin Teşekkürler

eyw sa0L kaRde$ payLa$ım için ...

full benm cfg den copy paste :D oh ne güzel :D haha cfg nin aynısı paylaşmıs haha qweqw :D hll cafcuf cfg yapımı çok uzun sürmüş hakketen kopyala yapıstır 1 hafta alsa gerek :D hha senden beklemezdim bu kadar botluk yani :D :D hll helal dev***** bekleriz alıntı cfg lerin :D d smart ın fiyatı düşmüş snnki çekmiosa d smart kullan iyi çekior d smart :D hehe hakkım helal olsun sizin gibi emektar üyeler varoldugu sürece sırtımız yere gelmez :D :D

payLaşım için SaoL.

full benm cfg den copy paste :D oh ne güzel :D haha cfg nin aynısı paylaşmıs haha qweqw :D hll cafcuf cfg yapımı çok uzun sürmüş hakketen kopyala yapıstır 1 hafta alsa gerek :D hha senden beklemezdim bu kadar botluk yani :D :D hll helal dev***** bekleriz alıntı cfg lerin :D d smart ın fiyatı düşmüş snnki çekmiosa d smart kullan iyi çekior d smart :D hehe hakkım helal olsun sizin gibi emektar üyeler varoldugu sürece sırtımız yere gelmez :D :D
:D:D Dynamic KArdeşim ne güzel yorum :D

Peeh, benim Bomba 2'nin Bomba 4'ün Full Copy+Paste'si böyle yaparak bir yere varılmaz, sözde sen yaptın !!!

Emek hırsızlığı var Kilit vurun bence.

Saol Kardeş , Senin Gibiler Bulunmuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri