0
EXE RANK
holoskoo54
Fexe Kullanıcısı
Bu Cfg`mi Tam 2 seneden Beri Kullanıyorum emin oLun Cfgye Alıştıktan Sonra bu Cfgnin üstüne baska bir Cfg Tanımıcaksınız..!
ÖZELLİKLER
İŞTe O BeKLENEN Cfg Nin Kısaca özellikleri.
>> ÖyLe Bir ses paketi yaptım ki SesLer kulağa cok yumusak bir şekilde gelior. Nerdeyse baseden baseye ses kasarsınıZ..
>> Cok uğraştım yaptım yapacağımı oto buy tek tusla Zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde silah alabilirsiniz.
numlock tuslarıyla > 1 ile USB [1-2] > 2 ile Deagle [1-3] > 3 ile Mp3 [1-3]
4 ile bulunduğunuz takıma göre deişir t`de AK47 [KeLes] ct`de M4a1 [Colt] 5 ile Awp veya KuŞ [4-6 4-5] 6 ile 4-4 veya 4-2 7 ve 8 ile ekipmanlar...
>> MerMi Sekmesi Yok Denebilecek KadAr Az [inanmayan Kelesle otursun tarasın]
>> H$ için % vermiycem ama inanın H$ oranı Cok YükseK... H$ için önerilen ÖzeL sİLAH [AK47]
>> AK47 ayarını biraz fazla kacırmısız Nerdeyse Aldığınız tüm AdaMLAR beyin.
>> Dikkat edin H$ atmaktan basınız dönebilir hazır olun herkes sizden cfg at die msn isticek
>> Tek TuŞ İle silahınızı Sağ ve sol ele alabilirsiniz [0-ve , ile]
>> M4A1 ` DAmaGesi o kadar yüksekki 3 atışta adam ölmezse Gel [cok özel bir komutla]
ÖNERİLEN [Susturuculu]
>> Awp Ve Deagle Ayrılmaz 2 lide show yapmaya hazır olun.. [Deagle ile H$ mastersınız] Awp dürbün kalındır gl_picmip komutu geçirildi]
>>ÖZeL olarak yapılan anarchy.Ve setburst ayarları
>> ÖZEL NO Recoil paketi eklendi
>> Ekran ayarları en iyi değeri buldu Hassas renkli croshair bunny vs. yapıldı.
YoRUMLARİNİZİ BEKLİYORUM....####################################
işTe o Link: > ramp - Upload.gen.tr
ÖZELLİKLER
İŞTe O BeKLENEN Cfg Nin Kısaca özellikleri.
>> ÖyLe Bir ses paketi yaptım ki SesLer kulağa cok yumusak bir şekilde gelior. Nerdeyse baseden baseye ses kasarsınıZ..
>> Cok uğraştım yaptım yapacağımı oto buy tek tusla Zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde silah alabilirsiniz.
numlock tuslarıyla > 1 ile USB [1-2] > 2 ile Deagle [1-3] > 3 ile Mp3 [1-3]
4 ile bulunduğunuz takıma göre deişir t`de AK47 [KeLes] ct`de M4a1 [Colt] 5 ile Awp veya KuŞ [4-6 4-5] 6 ile 4-4 veya 4-2 7 ve 8 ile ekipmanlar...
>> MerMi Sekmesi Yok Denebilecek KadAr Az [inanmayan Kelesle otursun tarasın]
>> H$ için % vermiycem ama inanın H$ oranı Cok YükseK... H$ için önerilen ÖzeL sİLAH [AK47]
>> AK47 ayarını biraz fazla kacırmısız Nerdeyse Aldığınız tüm AdaMLAR beyin.
>> Dikkat edin H$ atmaktan basınız dönebilir hazır olun herkes sizden cfg at die msn isticek
>> Tek TuŞ İle silahınızı Sağ ve sol ele alabilirsiniz [0-ve , ile]
>> M4A1 ` DAmaGesi o kadar yüksekki 3 atışta adam ölmezse Gel [cok özel bir komutla]
ÖNERİLEN [Susturuculu]
>> Awp Ve Deagle Ayrılmaz 2 lide show yapmaya hazır olun.. [Deagle ile H$ mastersınız] Awp dürbün kalındır gl_picmip komutu geçirildi]
>>ÖZeL olarak yapılan anarchy.Ve setburst ayarları
>> ÖZEL NO Recoil paketi eklendi
>> Ekran ayarları en iyi değeri buldu Hassas renkli croshair bunny vs. yapıldı.
YoRUMLARİNİZİ BEKLİYORUM....####################################
işTe o Link: > ramp - Upload.gen.tr