5
EXE RANK
By -LooNeLy^
Fexe Kullanıcısı
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Bugün sanal aleme son konuşmam, son konum ve son vedam...
Sanal aleme veda etmemin sebebi tek tabi ki counter-strike hastası olmam. Bu oyunu çok senedir oynuyorum hiçbir yararını görmedim
Birde hiçbir zaman da ayarlı oynuyamadım, her zaman ayarlı kaçırdım. Bu oyun yüzünden üniversiteyi kazanamadım. Bundan sonra kendime dur demem lazımdı ve dedim de. Artık bugünden sonra tamamen cs kariyerimi noktalıyorum. İnşallah beni bu sene daha güzel şeyler bekliyecek. Gecemi gündüzüme katıp, çalışıp hayatımı kurtarmanın peşinde olacağım. Belki msn'de facebook'ta vs. görebilirsiniz ve sonra demeyin ki bunlar yalandı felan... Bakkal işlettiğimden dolayı bilgisayar ve internet erişimim var şuanlık. 1 ay sonra bakkalı bırakıp, dershaneye başlayacağım
Yani 1 ay sonra kesin olarak emekli olacağım 
Sizlerede tavsiyem bu oyuna kendinizi fazla kaptırmayın. Her şeyi adabına göre oynayın. 1 Saat oyun oynuyorsanız, en az 2-2.30 saat ders çalışın, en kötüsü açın bı roman okuyun kültürünüz artsın. İkili ilişkilerde kendinizi hiçbir zaman üstün görüp sizden küçükleri ezmeyin.
İyi anılarımız oldu, kötü anılarımız oldu. Yolun sonu bize görüktü. Hakkım varsa bütün aleme helal olsun. Sizinde bende varsa helal etmenizi dilerim
Bana ulaşmak isteyenler, 542 499 76 53
1 ay sonra telefon aktif 
Kalın sağlıcakla
http://www.dosya.tc/server18/PUDXoH/LooNeLyvedaar_ivi.zip.html
Bugün sanal aleme son konuşmam, son konum ve son vedam...
Sanal aleme veda etmemin sebebi tek tabi ki counter-strike hastası olmam. Bu oyunu çok senedir oynuyorum hiçbir yararını görmedim

Sizlerede tavsiyem bu oyuna kendinizi fazla kaptırmayın. Her şeyi adabına göre oynayın. 1 Saat oyun oynuyorsanız, en az 2-2.30 saat ders çalışın, en kötüsü açın bı roman okuyun kültürünüz artsın. İkili ilişkilerde kendinizi hiçbir zaman üstün görüp sizden küçükleri ezmeyin.
İyi anılarımız oldu, kötü anılarımız oldu. Yolun sonu bize görüktü. Hakkım varsa bütün aleme helal olsun. Sizinde bende varsa helal etmenizi dilerim

Bana ulaşmak isteyenler, 542 499 76 53

Kalın sağlıcakla

http://www.dosya.tc/server18/PUDXoH/LooNeLyvedaar_ivi.zip.html