By BuRç-X # | Beyler yardıma ihtiyacım var. Lütfen bakabilirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. Bir sorunum vardı çözemeyince sizlere sormak istedim.

Şimdi bende Service Pack 2 Entegreli XP CD'si vardı. Bende bilgisayarla çok uğraştığım için yaptığım her hatada bilgisayara format atmak zorunda kalıyorum. Her format atışımca güncellemeleri yüklemek zorunda kalıyorum. Yaklaşık 800 MB güncelleme yapıyor buda bana ağır geliyor zaten 4 GB sınırlı ADSL'ye bağlıyım.

Bunun önüne geçmek için sitemizden XP SP 3 Entegreli 29.09.2009 Tarihi itibariyle bütün güncelleştirmeler mevcut olan işletim sistemini indirdim.

Buraya kadar hiçbir sorun yok fakat burdan sonrasını beceremedim.

Şimdi ben eski SP 2 yüklü olan CD'yi takıyorum Bilgisayara, Format atmak için yeniden başlat diyorum. Sonra karşıma Yükleme için herhangi Bir Tuşa Basın diye bir yazı çıkıyor. Yani CD otomatik olarak başlıyor.

Bunun aynısını XP SP 3 Entegreli sisteme nasıl yapabilirim. Yani onu nasıl otomatik başlatabilirim ?

Hatırlatmalar :

1-) Bilgisayarın BİOS ayarlarından ayarladım. DVD/ROOM'u ilk planda çalıştır diye olmadı.

2-) NLite, Nero vb. programlarla İSO kalıbı oluşturmak gerekiyormuş onuda ben yapamadım

Gerçekten acil yardıma ihtiyaçım var.
Bana bu konuda yardım edene bende bir güzellik yaparım.

aynı sorun bendede vardı hacı sp2 den sp3 geçince olmştu .. ama ark biosdan 1-2 şeyi düzeltti akşam sorarım ögrenirsem konuya yazarım k.q

Bios'tan bende ayarladım fakat olmadı

Açılışta ki DVD/ROOM'u İlk sıraya getiriyorum gene olmuyor.

Gene sen soruver belki ben hata yapmışımdır.

Sağolasın şimdiden

iso kalıbı oluşturman lazım. araştırırsan bulursun

kardeşim senin indirdiğin sp3 setup sanırsam biz bunu yüklemek için iso calıştıran bir proqr`am kuLLanıorduk onu arkadaştan alırsam işin tmm dır
biz bu programla bilgisayarda xp yükLü iken yanına birde başka bir işletim sistemi kuruorduk yani iki işletim sistemini bir pc de kuLLanıorduk şu anda proqr`amın adını hatırlıyamıorum :S:S

Arkadaşlar hallettim. Benim indirdiğim XP'de sorun varmış. Başka birini indirdim.

haLLettiqine sewindim BuRç kardeşim ...

Bu Kolay Bir Sorun'du Halletmişin Gerçi Ama Başlangıc F12 Yada F11 Tusuna Bastıgın Zaman Karsına 1 Senecek Bolmesı Gelir Buradan Dvd-Rw Secersen Zaten Otomatık Olarak Kurulm Başlar(F12 YAda F11 Tşu Pc'den Pc Ye Değişebilir) Genede Sorunu Cozmusun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri