By buRc içeRi qeLirmisiN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Ronz.deaqL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Ronz.deaqL
Konu içeriği silinmiştir.

Ben gereken herşeyi yaptım. Terbiyeli ol dedim 1.5 seneden beride bu forumdayım. Bak gör hiçbir üye benim küfür ettiğimi görmemiştir. Ama böyle ş3refsizler beni sinir ediyor.
Beni kınaman veyahut kınamaman beni ilgilendirmez. Hiç kimsenin annesine babasına küfür etmemişim. Başım diktir. Buda böyle bilinsin.

İyi niyetli davrandık sonuçu böyle oldu sabır sabır sonunda patladım. Bundan sonra işin ters yüzü var !!!

Bu konunun cs1.5 iLe aLakası oLmayabiLiR ama...

Kes Sadece Watch seNiN haysiyetiN yaptıqın yoRumdan beLLi zateN .! saNa söyLenecek Laf buLamıyorum

Ama By burc ~x
seNiN yaptıqın ayRı biR teRbiyesizLik
buRada kaç kişiNiN içiNde küfüR ediorsun yönetici oLarak.!
seNi öRnek aLan cockLaR tanıyorum cfg ni videoLaRını izleyeN cockLaR eN iyi öRneqim kuzeniM be biRadeR
CockLaR seniN böyLe yorum yaptıqıNı qöRünce ne düsünecek.
sadece cockLaR deiL Netbilgini kullanıcılarının hepsi.!
seNiN biR yöNetici oLaRak yapmaN qeReken o küfüR edeni baNLamadaN öNce adam gibi kenara cekip konusmak yanıt aLamadıysaN ban - ı atabiLiRsin.!
beNim Kanaatimce böyLe

Ben Tarafsız oLaRak bu konuyu actım

LütfeN asaqıya teRbiyesiz yorumLaR yazmayıN.!
Hakzısın ßéncé..:sleep:

ya abi sunları konusturma tmm watch hakLı usun burası saygınLık kazanmıs biR forum :@

evet torq haklı
zaten burc un actıgı konuda kımın ne oldugu anlasıldı gerısıne gerek yok..!

Konu kapanmıştır !!!

beN buRada Wathcı destekLemirom düzqünce okuyun ben sadece by burc u eLestRdim beNce foRumda böyLe küfüRLü biR konu acması ayıp
tamam adamıN ypaıtıqı büyük ser3fsizliq aNcak seN biR yönetici oLarak küfürLü biR konu acmanı kınıyorum seNiN seRefine namusuna haysiyetine biR Laf etmedim öyLe anLadıysanda k.bakma biradeR.

Yok benim sana bir lafım yok. Ben 1.5 seneden beri burdayım ve ilk defa böyle birşey yaptım !!!

Avukatları Almıyorz buraya Hadi S*e q0 ;)

Burkay kARdes bunLAr nerde Oldugunu bılmıyolar. Burası Hiç biR yere benzemez.

Buranın adı var www.netbilgini.net

hee Torq hee ..

Arkadaşın banını geri kaldırdık sebebi bizde kalsın (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri