Büyük Gün Yarın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Akın her an imza atabilir

Büyükşehir Belediye ile Kara Kartal büyük ölçüde anlaştı, İbrahim Akın’ın resmi imzayı atmasına sayılı saatler kaldı. Tayfur Havutçu’ya söz veren genç yıldız, “Beşiktaş’ın değerini, ayrıldıktan sonra anladım” dedi.

Beşiktaş’ın çiçeği burnunda hocası Tayfur Havutçu’nun ısrarla istediği İbrahim Akın transferinde son aşamaya gelindi. Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ’dan sonra, teknik direktör Abdullah Avcı da ‘tamam’ dedi ve Holosko karşılığında İbrahim Akın’ın bonservisi için anlaşma sağlandı. Bugün son bir görüşme yapılacak, Holosko’nun fikri alınacak ve transfere son nokta konulacak. Ancak bu noktada kilit görüşme, Tayfur Havutçu ile İbrahim Akın arasında yaşandı. İlk Beşiktaş seferi hayal kırıklığıyla sonuçlanan yıldız futbolcunun,
eski kaptanıyla oldukça duygusal bir görüşme yaptığı belirtildi. Akın, “Beşiktaş’ta neler kaybettiğimi biliyorum. Beşiktaş formasının önemini, ondan uzaktayken anladım. Benim hakkımda çok şey söylendi, yazıldı, çizildi. Benim işim futbol oynamak. Eleştiri olsa da, futbolumla yanıt vereceğim” dedi. Tayfur Havutçu’nun “Aklındaki ücret nedir?” sorusuna ise Akın’ın yanıtı net oldu: Beşiktaş’la para konuşmam...

Geri