Buyrun *Ker']['enKeLe*%|%-ironFiqhT- Orjin Cfq'si .. inanmayaan indirip sahine sorar.

0
EXE RANK

Lazkopat

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Lazkopat

Beyler Aslında paylaşmıcaktm ama az önce gördüm 1 kişi *Ker']['enKeLe*'nin orjin cfgsi deyince indirp baktm onun Cfgsi deil..Bu Cfg *Ker']['enKeLe*%|%-ironFiqhT- yani mustafanın orjinal Cfg'sidir.! inanmayan *Ker']['enKeLe*%|%-ironFiqhT- yani mustafaya sorabilr.. Cfg'nin özelliklerine geçersek...

- Cok rahat ses kasılır..
- Aim oranı yüksektir..ölçmedim ama çok güzel hs atılıyor..
- Duck-Bunny yapmak için ideal 1 Cfg

Gibi gib 1 cok özellik :D:D Beğenirseniz 1 teşşekürü cok körmeyin .. ii FraqLar işte link

kertenkele indir - Upload.gen.tr

DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Upload File

Link kırık olursa hemen msj atın düzeltym.. Yorumlarınız bekliyorm .. :):) Cfg'yi ben yapmadım .. Lutfn düzgn yormlar yaparsnz sevinirm..Sadece paylaşmak istedm..kullanıpta teşekkür etmeyenın sxe'si hata wersin inşallah:D:D

Prestige cfg yı doldurmussun ıcıne anam karma yapmıssın beee baska cfg lerdende alıntı yapmıssın okadar pff ıyrenc cfg

Bu Cfg'yi ben yapmadım.. Kertenkel'nin kullandıqı orj. cfg.. Kertenkele'nin orj. cfg si knusu acıldıgı için paylaştm.. Ltfn düzgun yorm yap kardeşim..

Oncekı kertenkeLe cfgsine baktım kotuydu! İns bu orjn hemen denıcem payLasım ıcın saqoL.

Ne demek kardeşim.. Şahsen ben kullandım gayet güzel Cfg.. inşallah beğnrsn ..

eyw paylasım ıcın saol

Ne demek Kardeşim :)

Beyler yorumlarınız eksik etmeyin yaw :)

ÖYLE BİR YALAN ATIYOR Kİ MUBAREK ADAM :D
BEN PAYLASMISDIM CFG Yİ KENDİSİ ATTI AMA KULLANMIYORMUŞ.
KENDİ config ayarını kullanıyor.
Ve cok yakın arkadasım.
:D bu arada ful ordan burdan yapısdır yapmıssın :S

Eğer öyle 1 şey yaptıysam Allah Belamı wersin. ! kardaş ben öyle her an cfg yaplaşan biri değilim ilk defa paylaşyrm.. bunu da paylaşmıcaktm ama mustafa kendisi yolladı bana bu cfg'yi eğer inanmayan warsa kertenkele'nin msn adresini weririm sorarsınz onun mu değil mi ! Bizim yalanla dolanla işimiz olmaz.. Amacımz Foruma birşeyler katabilmek ama senın bunu anlayacak zekan yok sanrsam..Lütfen düzgn yorumlar at..

Eğer öyle 1 şey yaptıysam Allah Belamı wersin. ! kardaş ben öyle her an cfg yaplaşan biri değilim ilk defa paylaşyrm.. bunu da paylaşmıcaktm ama mustafa kendisi yolladı bana bu cfg'yi eğer inanmayan warsa kertenkele'nin msn adresini weririm sorarsınz onun mu değil mi ! Bizim yalanla dolanla işimiz olmaz.. Amacımz Foruma birşeyler katabilmek ama senın bunu anlayacak zekan yok sanrsam..Lütfen düzgn yorumlar at..

Eyvallah...:001_tongue:

Denedm kardesm cfg quzeL payLasım ıcın tkrar saqoL

uLan Hem$erimsin Sana qüVeNiyoRum yaLan Deme$$in :D saoL

ya kesin şu muhabbeti

Beğenenler teşekkürler. teşekkür butonuna basmayı untmayın beğenen arkadaşlarım :) :):) Hemşerim bizde yalan olmaz canım :):)

keita herzaman beni kötüledin en baba fraglara wall dedin bu kadar çekememezlik olmaz anten tak sen =) bu arada halil cfgyi kimseye atma dedim forumda paylaşmışsın =) uLen seni warya ne yapıyım bilmiyorumki =))

Kanka k.bakma adam deli etti beni ya :D:D güya senın cfg deilmiş bu :D:D neyse benım s*km saolsun dimi canım :D:D

Beyler beğenmediniz galiba ?? 44 kere indirilmiş.. 4 kişi beğenmiş :D:D Cok mu kötü Cfq :D:D

Beyler Lütfn yorumlarınızı eksik etmeyin ..

Geri