Burkay GG 1yang Banı Kalkarsa HudSkin+600 mermi :) İlk Bomba qelıcek

1YANG Banı Kalksınmı ?

• Kalksın Bıran Once Kullanalım Sunu :)

Oy: 6 50.0%
  • Yok Kalkmasın :) O Prog Kullanmasakta Olur

Oy: 6 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Requested-TR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Requested-TR
Evet TR'DE ılklez bırsey qerceklesıyor :)
600 mermi + HUD Skin
Warmı Yapıcak ??
Assagıda SS war 1yang Kardesım Foruma Gelırse Konulacak ,)
O yuzden Sabit İstiyorum Konuyu + Ban Kalksın (:
Kaldırmazsanıda Keyfınız Bılır Sız Yararlanamazsınız

NOT : SXE GECIYOR (:

1638.jpg

yoL aL abıcım Banı FeLan acılmıcakk hadi qq..

Sanamı Soyluorm Sana Noluor ? Uyelerle Duzqun Konusmanı Tavsıye Ederim Sana Demıorm Yetkın Yetmez Zaten Susarsan sevınırım :)

Sanamı Soyluorm Sana Noluor ? Uyelerle Duzqun Konusmanı Tavsıye Ederim Sana Demıorm Yetkın Yetmez Zaten Susarsan sevınırım :)

zuahahaha bi o bebe forumu Sattı Ağzımı Bozdurma. by.Burkay Siteyi Çökertince Sitesizmi kaldı ıstemıorz.hdi qq.

nolurrr gelsin nolurrrrrrrrrrrr allahım ya komedisiniz..

Bu sadece görüntü koçum.Ayrıca yaptığın düpe düz saygısızlık. 1 yanq kim sen kimsin aklı sıra santaj yapıyor.1yanq gereksiz üyeleri kandırmakdan baska bir işe yaramayan cocugun tekiydi anlaşılan sende öylesin.2 nizede qq hadeeeeeee

Bu konunun bize yararı ?

Bu sadece görüntü koçum.Ayrıca yaptığın düpe düz saygısızlık. 1 yanq kim sen kimsin aklı sıra santaj yapıyor.1yanq gereksiz üyeleri kandırmakdan baska bir işe yaramayan cocugun tekiydi anlaşılan sende öylesin.2 nizede qq hadeeeeeee
1-) Sen Kimsinde Bana Kocum Diyorsun Bole Diyenler Komada Emın Ol ,)
2-) istemıyorsan yukarda anket war qulum oraya ver oyunu bukdr basıt :)
3-) Simdi Sus

Ben admin olcam seni 2 dk tutmazdımda burda neyse.Saygısız herif.Bunu kullansak ne olur kullanmasak ne olur.Bide oylama koymus.Yok ban kalksın falan neyin mucadelesini veriyon.Böyle ucuz şeylerle banın kalkcagını falanmı ? Cocuksunuz çocuk :) daha da mesaj atmam buyude qel qq

adamın zoru ne ?

Tmm abi büyüksün..

Ben admin olcam seni 2 dk tutmazdımda burda neyse.Saygısız herif.Bunu kullansak ne olur kullanmasak ne olur.Bide oylama koymus.Yok ban kalksın falan neyin mucadelesini veriyon.Böyle ucuz şeylerle banın kalkcagını falanmı ? Cocuksunuz çocuk :) daha da mesaj atmam buyude qel qq
Cocuksunuz dıyenler cocuktur qenellıkle senınle tartısarak senın qıbı dusuk caplı adam olmamam sus

bırakın kendi çapında eğlensin biri söyledi diye ban kalksaydı forumun hali harap olurdu bence sende 1yang ı yanlız bırakma qq

Herkez sana karşı nasıl bi yüzsüzlükdür bu ya herkese cevap veriyor.Kusura bakmayın salakça bir iş yaptım deyip çekilceğine ukalalık yapıyorsun.

qweqweqw noLur Banı kaLdırın ::SD:SAdas

Cezası bitince banı açılır konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri