2
EXE RANK
Fireman`
Fexe Kullanıcısı
Bunny Nedir ?
Kısaca şöyle açıklayabiliriz ; Yürüyerek 5 dk. da gideceğimiz yolu 40sn gibi bir süreye düşürmektir.
Cfg. ile ilgisi nedir ?
Kim cfgsi ile serverin özelliğini değiştirebilir ? Sadece botlarla oynarken kendi cfgnizin server ayarları devreye girer.Dikkat edin ! -Server Ayarları-
Yani serverde Bunny Hop modu yoksa yapamazsınız.
Anladım. Nasıl yapılır ?
Şöyle yapılır
İlk önce bunny yapacağımız alanı seçiyoruz , istediğiniz yer.
Sonra 'W' ile yürüyoruz.Elimizi W den çekip Space (boşluk) tuşuna basılı tutuyoruz ve hiç kaldırmıyoruz.Artık W ile aramızda birşey kalmadı
Space basılı gidiyoruz.
D****** kuyruğunun koptuğu yere geldik
Ben hızlanamıyorum diyenlere ;
Space basılı giderken sadece ve sadece A ve D tuşlarını kullanıyoruz.
Space+A yaptığımız zaman mousemizi çok hassas sola çeviriyoruz.
Space+D yaptığımı zaman ise yine çok hassas sağa çeviriyoruz.
Elimiz spaceden asla kalmıyor.
A , D , A , D derken mouseyi tuşlara göre yön verirken hızlanmaya başlıyoruz zaten.
A = Sol
D = Sağ
Uçmaya başladık. Yeterince hızlı olduğunuzu düşündüğünüzde A ve D ye basmanıza gerek kalmıyor. Ancak !
Yön değiştirirken ( Mesela Arkaya döneceğiz ) Soldan arkaya dönerken A+Space basılı tutuyoruz mouse ile sola dönüyoruz. Artık arkadayız
Hiç zor değil , değil mi ? Artık sizde bir bunny cisiniz. Dediğim gibi CFG ile online Cs de bunny yapamazsınız.Asla ve Asla.
Anlatacaklarım bu kadardı.
Artık bi Teşekkür Verin
Kısaca şöyle açıklayabiliriz ; Yürüyerek 5 dk. da gideceğimiz yolu 40sn gibi bir süreye düşürmektir.
Cfg. ile ilgisi nedir ?
Kim cfgsi ile serverin özelliğini değiştirebilir ? Sadece botlarla oynarken kendi cfgnizin server ayarları devreye girer.Dikkat edin ! -Server Ayarları-
Yani serverde Bunny Hop modu yoksa yapamazsınız.
Anladım. Nasıl yapılır ?
Şöyle yapılır
İlk önce bunny yapacağımız alanı seçiyoruz , istediğiniz yer.
Sonra 'W' ile yürüyoruz.Elimizi W den çekip Space (boşluk) tuşuna basılı tutuyoruz ve hiç kaldırmıyoruz.Artık W ile aramızda birşey kalmadı
Space basılı gidiyoruz.
D****** kuyruğunun koptuğu yere geldik

Space basılı giderken sadece ve sadece A ve D tuşlarını kullanıyoruz.
Space+A yaptığımız zaman mousemizi çok hassas sola çeviriyoruz.
Space+D yaptığımı zaman ise yine çok hassas sağa çeviriyoruz.
Elimiz spaceden asla kalmıyor.
A , D , A , D derken mouseyi tuşlara göre yön verirken hızlanmaya başlıyoruz zaten.
A = Sol
D = Sağ
Uçmaya başladık. Yeterince hızlı olduğunuzu düşündüğünüzde A ve D ye basmanıza gerek kalmıyor. Ancak !
Yön değiştirirken ( Mesela Arkaya döneceğiz ) Soldan arkaya dönerken A+Space basılı tutuyoruz mouse ile sola dönüyoruz. Artık arkadayız
Hiç zor değil , değil mi ? Artık sizde bir bunny cisiniz. Dediğim gibi CFG ile online Cs de bunny yapamazsınız.Asla ve Asla.
Anlatacaklarım bu kadardı.
Artık bi Teşekkür Verin